Groots met een zachte G | Zondag 10 juni

Vorig weekend was het dan eindelijk zover. Guus Meeuwis trad met zijn jaarlijkse show op in het Philips stadion in Eindhoven en wij mochten er bij zijn! Namens G-Nius waren we met 30 medewerkers en partners aanwezig bij deze spectaculaire middag. Chapeau voor Guus die er met zijn zang, bekende nummers en leuke gastoptredens een geweldige show van heeft gemaakt. We hebben allen genoten van de gezellige middag. Een absolute aanrader!

Vestingloop 2018 | Hier krijg je energie van!

Afgelopen zondag 27 mei hebben we met het team van G-Nius meegedaan aan de 13e editie van de Vestingloop in ’s Hertogenbosch. Het beloofde een zware beproeving te worden met hoge temperaturen van circa 30 graden Celcius.  Ondanks dit warme weer hebben we allemaal de 10 kilometer in een zeer mooie tijd uit kunnen lopen, waarbij ons snelste teamlid dit zelfs in 52 minuten voor elkaar heeft gekregen! De sfeer zat er goed in deze dag waarbij het Rode Kruis centraal stond. Wij zijn erg trots op onze prestatie en zijn blij dat wij samen met het team van G-Nius een mooie bijdrage hebben kunnen leveren aan dit goede doel. Wellicht dat we volgend jaar de uitdaging nogmaals aangaan en misschien wel de 15 km aandurven.

Vestingloop zondag 27 mei 2018 – Nog 1 plekje vrij…

Op zondag 27 mei 2018 zal het team van G-Nius zich inzetten voor de Vestingloop ’s-Hertogenbosch en daarmee het Rode Kruis ‘s-Hertogenbosch steunen. G-Nius acht veel belang aan de gezondheid van zijn medewerkers , ontwikkelen van het teamgevoel en het samen behalen van resultaten. Daarnaast is G-Nius uiteraard trots bij te kunnen dragen aan het goede doel door deelname van deze uitdagende Vestingloop.

Samen met het team gaan wij 10 kilometer hardlopen en hebben wij ook nog 1 vacante plek beschikbaar voor een enthousiaste hardloper die ons helpt binnen een mooie tijd over de finish te gaan. Interesse om namens G-Nius deel te nemen en met ons mee te lopen? Neem dan contact op met Leo Keller via info@g-nius.nl of via 073 610 14 69.

Escape Room & Sakana

Op zaterdag 24 februari vond het eerste personeelsuitje van 2018 plaats met enkele consultants van G-Nius. Samen hebben we geprobeerd om te ontsnappen uit verschillende escaperooms. Het was de bedoeling dat we binnen 30 minuten uit de opgesloten kamer ontsnapte, doormiddel van het oplossen van puzzels. Door het analytisch vermogen en enthousiasme van onze collega’s zijn wij erin geslaagd om 3 van de 4 keer uit de escape room te komen.

Als afsluiting, na deze teammiddag, hebben we heerlijk mogen tafelen bij de Sushi-bar Sakana te ’s-Hertogenbosch.

Een interactieve en gezellige dag waarmee we een goede basis hebben gelegd voor de rest van 2018!

Persbericht: Nieuwe aanwinst Rowena Heesakkers

Mijn naam is Rowena Heesakkers, 24 jaar en afkomstig uit Den Bosch. Bij G-nius zal ik aan de slag gaan als accountmanager ICT. In het verleden heb ik kennis opgedaan van detachering op het gebied van Big Data. Ik ben een gedreven persoon die elke opdracht/project ziet als een nieuwe uitdaging. Voor het verwezenlijken van de vraag ga ik graag een stapje verder dan gevraagd!

Ik kan een opdracht/project pas tevreden afsluiten wanneer alle partijen positief terug kijken op de voortgang en het resultaat. Is dit nog niet bereikt dan zet ik graag nog wat extra zeilen bij om tot een betere oplossing te komen.

De weekenden spendeer ik graag in de Bourgondische Bossche binnenstad en anders maak ik graag stedentrips. Ik ben een liefhebber van zowel hardlopen als van lekker eten.

Schroom niet om contact met mij op te nemen wanneer u vragen heeft of wanneer ik iets voor u zou kunnen betekenen.

Nieuwe Stagiair: Liz van Dinter

Mijn naam is Liz van Dinter en ik ben 23 jaar oud. Ik woon in Eindhoven waar ik ook mijn opleiding Human Resource Management volg aan Fontys Hogescholen. De komende 40 weken ga ik stage lopen bij G-Nius en ik hoop hier veel te kunnen leren over de praktijk van de detacheringswereld. Daarnaast ga ik ook een onderzoek binnen G-Nius uitvoeren.

Naast mijn studie ga ik een aantal keer per week fitnessen, luister ik graag muziek en vind ik het leuk om gezellige dingen te doen met vrienden.

Persbericht: Leo Keller aangesteld als commercieel directeur G-Nius

‘s-HERTOGENBOSCH, Leo Keller (33) is benoemd tot commercieel directeur van G-Nius BV. Met ingang van 1 januari 2018 is hij binnen het directieteam van G-Nius verantwoordelijk voor het aansturen van het business team en de commerciële en business activiteiten.

Leo Keller is een ervaren business manager op het gebied van ICT detachering en Consultancy. Volgens Gijs-Jan Deenen, algemeen directeur van G-Nius, geeft de aanstelling van Leo Keller de basis voor een verdere groei als business partner met diepgaande expertise in met name de gebieden Warehouse Management Systems, Utilities, projectmatige ICT Detachering en Consultancy.

“Bijzonder trots zijn wij op het feit dat Leo Keller eigen kweek is. Leo kent de onderneming, de professionals, de opdrachtgevers en het vak van haver tot gort. In 2007 kwam Leo Keller als trainee binnen, na een kort uitstapje is hij sinds 2012 business manager IT Logistics. De benoeming van een vakman als Leo Keller brengt ons de kracht om de gewenste groei commercieel vorm te geven”.

G-NIUS Businessdag 2018

Op 30 november jongsleden was de 16de editie van onze jaarlijkse business dag een feit. Op deze dag hebben we terug gekeken naar het voorafgaande jaar en vooral de focus gelegd op het komende jaar. Een jaar waarin wij hopen om samen met onze medewerkers en relaties veel successen te boeken. Ook was de business dag een dag om te leren, leren over ons zelf maar vooral van elkaar.

De dag op de Haverlei begon met een terugblik op de doelen van vorig jaar. Daarna was het tijd voor de businessmanagers om de plannen van 2018 voor te leggen. Waarna zij feedback ontvingen van hun medecollega’s. Deze businessplannen zijn uiteindelijk samengevoegd om een totaalbeeld te creëren van het jaar 2018.

Andere onderwerpen die ook aan bod zijn gekomen zijn de nieuwe wet en regelgeving en de strategie van G-NIUS voor het komende jaar. Hierbij is dieper ingegaan op de wet AVG en de veranderingen in de arbeidswetgeving. Deze onderwerpen zijn besproken om te zorgen dat onze businessmanagers volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving.

De businessmanagers hebben de dag besloten met een duidelijk beeld van de doelen van 2018 en natuurlijk ook met een hapje en een drankje. Deze dag was met de input van de accountmanagers weer een succesverhaal in de geschiedenis van G-NIUS.

JDA Focus Connect 2017

Twee weken geleden was het weer zover. Het jaarlijks terugkerende Focus Connect van onze partner JDA vond ditmaal plaats in het alsmaar bruisende Londen. Samen met vijf consultants hebben wij G-Nius mogen vertegenwoordigen op dit spraakmakende event. De conferentie vond plaats van 13 t/m 15 november en stond in het teken van het samenbrengen van 500 professionals binnen Logistiek & Retail om zodanig ervaringen te delen, netwerken uit te breiden en kennis op te doen van JDA. Gedurende de drie dagen werden er diverse presentaties gegeven door o.a. Heineken, Google, Primark en Ceva Logistics die hun perceptie deelden van logistieke end-to-end oplossingen en de manier waarop JDA hun ondersteund in dit proces. Een zeer leerzame trip voor G-Nius die ervoor gezorgd heeft dat wij ons netwerk mochten uitbreiden met diverse specialisten op het gebied van WMS en weer konden bijpraten met enkele relaties op het gebied van JDA implementaties.

G-NIUS 15 jarig jubileum

In 2017 bestaat G-Nius 15 jaar. Op donderdag 9 november 2017 werd dit gevierd met een speciaal G-Nius event voor klanten, relaties, partners en collega’s. Een mooi moment om terug te kijken op de afgelopen 15 jaar, maar zeker ook om vooruit te blikken naar de toekomst.

G-Nius werd opgericht in 2002. Aanleiding voor de oprichting was de vraag naar een flexibele “business to business” onderneming op het gebied van ICT Detachering en Consultancy. Inmiddels heeft G-Nius zich ontwikkeld tot een business partner met diepgaande expertise in met name de gebieden Warehouse Management Systems, Utilities, projectmatige ICT Detachering en Consultancy. Hierbij wordt nauw samengewerkt met strategische partners als JDA, Microsoft en SAP.

Het jubileum met een gouden randje werd op 9 november uitgebreid gevierd in de splinternieuwe eerste en echte Kas van de KASerne in ‘s-Hertogenbosch. In deze bijzondere ambiance heeft Professor Dr. Guus Bijluimen van de Katholieke Universiteit Leuven op zijn geheel eigen inspirerende en ludieke wijze een uiteenzetting gegeven over duurzaamheid, ICT innovatie en de rol van G-Nius hierin.

Gijs-Jan Deenen, oprichter van G-Nius: “Ik ben zeer trots op de prachtige en stabiele onderneming die G-Nius is, op haar medewerkers en op de uitgebreide kennis en ervaring die G-Nius in huis heeft. Bij, met en voor G-Nius zien we de toekomst zonnig tegemoet”.

Heel graag danken we iedereen hartelijk voor de aanwezigheid en de leuke attenties. Het vertrouwen en de persoonlijke samenwerking stellen wij bijzonder op prijs.