10 vragen voor Frank

Maak kennis met de gezichten achter G-Nius. We geven we je de kans om onze collega’s beter leren te kennen hiervoor stellen we ze 10 vragen. Deze week leggen wij Frank de keuzevragen voor.

Frank Claassen is sinds 2017 Business Manager bij G-Nius. Hij kent G-Nius en de markt door en door. Tijd om Frank beter te leren kennen.

1. Koffie of thee?
Koffie.

2. Streamingsdienst of tv?
Streamen. Wat kijk je dan het liefste? Af en toe een goede film. Maar soms is er een overkill, dan blijft zoeken naar iets. Dan ben je een kwartier verder en denk je laat maar. Maar het liefst kijk ik een goede serie die je pakt en die je door wil blijven kijken.

3. Strandvakantie of een actieve vakantie?
Actieve vakantie. En heb je een voorkeur voor land, bestemming of activiteit? Het mag wel warm zijn en het liefst een trektocht. Bijvoorbeeld richting Argentinië, en dan van plek naar plek naar plek. Meer een reis van een vakantie. Met backpack? Voor mij wel.

4. Ben je een ochtend- of een avondmens?
Dit is een goede vraag… Tijdens mijn horecatijd zeker een avondmens. Maar naar mate je ouder wordt en stel de zon schijnt en je bent vroeg op dan denk je het is toch we heel lekker om van de dag te genieten.

5. Koken of uiteten?
Uiteten vind ik wel lekker. Zelf koken vind ik niet erg, als ik eenmaal weet wat ik kan maken.

6. Sporten of bankhangen?
Sporten!

7. Wijn of bier?
Goeie… als ik echt dorst heb kan ik ontzettend genieten van een paar biertjes. Maar ik kan ook echt van een mooie wijn genieten. Ja, ik vind het lastig maar ik denk dat ik voor wijn ga.

8. Fietsen of lopen?
Gewoon fietsen trekt mij niet, dan vind ik mountainbiken leuker maar dat doe ik te weinig. Dan wandel ik of ren ik. Dus dan ga ik voor lopen.

9. Hond of kat?
Hond.

10. Ontbijt of avondeten?
Avondeten. Wat is je lievelingseten? Pizza.

Wil jij Frank beter leren kennen? Hij nodigt je graag uit om meer over zichzelf en zijn werk te vertellen.