Persbericht: Nieuwe aanwinst Rowena Heesakkers

Mijn naam is Rowena Heesakkers, 24 jaar en afkomstig uit Den Bosch. Bij G-nius zal ik aan de slag gaan als accountmanager ICT. In het verleden heb ik kennis opgedaan van detachering op het gebied van Big Data. Ik ben een gedreven persoon die elke opdracht/project ziet als een nieuwe uitdaging. Voor het verwezenlijken van de vraag ga ik graag een stapje verder dan gevraagd!

Ik kan een opdracht/project pas tevreden afsluiten wanneer alle partijen positief terug kijken op de voortgang en het resultaat. Is dit nog niet bereikt dan zet ik graag nog wat extra zeilen bij om tot een betere oplossing te komen.

De weekenden spendeer ik graag in de Bourgondische Bossche binnenstad en anders maak ik graag stedentrips. Ik ben een liefhebber van zowel hardlopen als van lekker eten.

Schroom niet om contact met mij op te nemen wanneer u vragen heeft of wanneer ik iets voor u zou kunnen betekenen.

Print