Binnendieze borrel 2023

Donderdag 25 mei was het weer tijd voor de jaarlijkse G-Nius Binnendieze borrel. Een evenement waarvoor we onze relaties uitnodigden voor een rondvaart over de Binnendieze van ‘s-Hertogenbosch in combinatie met een informele borrel.

Op het zonovergoten terras van Brasserie Bolwerk verwelkomden we onder andere professionals, opdrachtgevers en (nieuwe) collega’s voor een drankje en een hapje. Tijdens dit deel van de avond zijn er nieuwe contacten gelegd en hebben we elkaar beter te leren kennen.

Na deze kennismaking was het tijd om aan boord te gaan aan een van de fluistersloepen. De ervaren schippers aan boord vertelden ons alles over de Binnendieze en de geschiedenis van de stad.

Voor sommigen was het niet de eerste keer dat ze meevoeren over de Binnendieze. Maar gelukkig wisten de schippers nieuwe weetjes en feiten te delen.

Na een klein uur varen ontmoetten we elkaar weer Brasserie Bolwerk voor een afsluitende borrel.

We kijken terug op een mooie en geslaagde avond. De Binnendieze borrel is voor ons altijd erg belangrijk. Deze avond biedt ons de gelegenheid om iedereen weer persoonlijk te zien en te spreken. En daar hechten we veel waarden aan.

Wij willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid, de mooie gesprekken en de gezelligheid.