Business dag 2022

Op vrijdag 26 november was het tijd voor de jaarlijkse G-Nius business dag. De business dag is een moment waarop wij bij G-Nius terugblikken op het afgelopen jaar. We kijken samen naar wat er goed is gegaan maar ook naar wat er beter kan. Dit nemen we mee in de plannen voor 2022 die we tijdens deze dag ook bespreken.

Dit jaar vond de business dag plaats bij de vergaderlocatie van Meeters in Uden. Een mooie en goed verzorgde locatie. Hier hebben wij plaats genomen in een van de vergaderzalen waar wij, op uiteraard 1,5 meter afstand van elkaar, terug hebben gekeken op de doelstelling die waren gesteld voor 2021. Terugkijkend op het afgelopen jaar kunnen wij gelukkig concluderen dat G-Nius nog steeds een sterke positie heeft.

Naast een terugblik hebben wij ook onze nieuwe plannen en doelstellingen voor 2022 aan elkaar gepresenteerd. Tijdens deze presentaties is er altijd veel ruimte om elkaar feedback te geven. Door op deze open manier met elkaar in gesprek te gaan worden nieuwe inzichten gecreëerd en nieuwe ideeën geboren.

Om de dag af te sluiten hebben wij met z’n allen een hapje gegeten bij Big Boys Grillmasters in Uden. Op een unieke en gezellige locatie hebben wij genoten van heerlijke gerechten van de barbecue.

De business dag 2022 was wederom een succes en wij kijken terug op een goed 2021 met mooie samenwerkingen. Voor ons was het ook een jaar waarin we gelukkig allemaal gezond zijn gebleven.

Wij hebben nu al zin in het nieuwe jaar. Een jaar waarin we kunnen samenwerken aan nieuwe projecten en onze opdrachtgevers en professionals weer mogen ondersteunen.

Ben je benieuwd wat G-Nius nu en in 2022 voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en onze business managers leggen je graag de mogelijkheden uit. Bel direct naar +31 (0)73 610 14 69 of mail naar info@g-nius.nl.