De G-Nius digitale pubquiz 2021

Vrijdag 29 januari was het tijd voor het jaarlijkse G-Nius uitje. Bij G-Nius vinden wij het belangrijk om minimaal een keer per jaar samen met onze medewerkers iets leuks te doen. Het is een moment om elkaar weer even te zien en beter te leren kennen. En ieder jaar doen wij dat tijdens een unieke activiteit met als afsluiting een lekker hapje en een drankje.

In deze bijzondere tijd hechten wij nog meer waarde aan persoonlijk contact met onze medewerkers. Daarom hebben wij er voor gekozen om het G-Nius uitje gewoon door te laten gaan, maar dan in een aangepaste versie.

Dit jaar organiseerden wij voor het G-Nius team een digitale borrel met een pubquiz. Tijdens een G-Nius uitje mag iets lekker natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben wij, in samenwerking met Big Boys, een heerlijke borrelbox samengesteld. Deze is bij onze medewerkers thuis bezorgd om de avond compleet te maken.

Er is flink gelachen tijdens de borrel en iedereen speelde fanatiek mee tijdens de quiz. De winnaar van de quiz is Jelle geworden. Hij sleepte op zijn laatste stagedag de titel ‘G-nius van het jaar’ binnen.

Het was een geslaagd (digitaal) uitje. En we kijken uit naar het volgende G-Nius event. Hopelijk wordt dat een moment waarop we elkaar weer echt de hand kunnen schudden.