De G-Nius PRIDE-werkwijze

De basis van onze werkwijze ligt bij het investeren in een solide en persoonlijke samenwerking met onze opdrachtgevers, professionals en collega’s. Om dit te bereiken heeft G-Nius een eigen werkwijze ontwikkeld gebaseerd op het PRIDE-principe. PRIDE staat voor Professioneel, Respect, Integer, Daadkracht en Expertise. 

Professioneel;

G-Nius is een stabiele partner. Wij stellen kwaliteit en handelen met respect en eerlijkheid voorop. Daarbij vinden wij het belangrijk dat onze werkwijze efficiënt is, ook wanneer de omstandigheden wijzigen. Bij G-Nius werken wij daarom met een team dat nauwkeurig, flexibel en daadkrachtig te werk gaat.

Respect;

Een samenwerking met G-Nius is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Dit vertrouwen kan alleen worden opgebouwd wanneer er met respect wordt gehandeld. Wij zijn van mening dat respect begint bij goed luisteren naar elkaar. Want alleen door te luisteren kan je iemand pas echt goed leren kennen, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Daarbij vinden wij het belangrijk om elkaars mening te respecteren. 

Integer;

Wij vinden integriteit en eerlijkheid essentieel voor het opbouwen van een duurzame samenwerking. Door eerlijk en open te communiceren zijn afspraken duidelijk voor alle partijen. En maken wij een afspraak? Dan komen wij deze na. 

Gedurende het gehele bemiddelingstraject en ook daarna blijven wij duidelijk en persoonlijk communiceren naar onze opdrachtgevers en professionals. Daarbij gaan wij zorgvuldig om met de gegevens van onze relaties.

Daadkracht;

Bij G-Nius zijn we aanpakkers. Onze Business Managers nemen veel werk uit handen en houden regelmatig contact met opdrachtgevers om de projectvoortgang te evalueren. Ook blijven we in gesprek met onze professionals. Zo houden wij de vinger aan de pols en kunnen we verdere ondersteuning bieden als dat nodig is. Omdat wij werken met passie halen wij voldoening uit het realiseren van een perfecte match tussen een opdrachtgever en een professional.

Expertise;

Met onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige vakkennis opgedaan om onze opdrachtgevers en professionals te voorzien van passend advies en de juiste ondersteuning. Door het volgen van de laatste ontwikkelingen houden wij onze kennis up-to-date. Zo kunnen wij onze service aanpassen en onze relaties voorzien persoonlijk advies op maat.

Met onze werkwijze streven wij naar een optimale ondersteuning van onze opdrachtgevers en professionals. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid. 

Meer weten over onze werkwijze? Onze Business Managers geven graag mee informatie in een persoonlijk gesprek. Neem dan contact met ons op via info@g-nius.nl of bel 073-610 14 69 voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.