G-Nius beleeft!

Afgelopen zaterdag 26 januari hebben wij als team G-Nius weer mogen genieten van een geweldig bedrijfsuitje waarbij beleven centraal stond. Gezamenlijk hebben wij een bezoek gebracht aan Europa’s grootste VR (Virtual Reality) center in Eindhoven. Gedurende de VR-experience lag de focus op diverse spellen waarbij teamwork en competitie gecombineerd werden. Door middel van interactie in de VR werden ook nog nieuwe talenten ontdekt, zoals het snelst samenstellen van hamburgers maar ook het beste ballonnen schieten met pijl en boog.

Na deze productieve middagactiviteit wachtte ons ook nog een spectaculair diner bij Dinner in Motion, gevestigd te Eindhoven. Daarbij werden we in het 360 graden restaurant bijzonder verrast door de mooie beelden en de technologie die voor een unieke beleving zorgde. Daarnaast hebben we genoten van het heerlijke eten wat op ludieke wijze werd gepresenteerd.

Al met al kijken wij terug op een mooie spectaculaire dag waar wij hebben mogen genieten van allerlei nieuwe technologieën waarbij de beleving centraal stond.

Wij kijken nu al uit naar volgend jaar!