G-NIUS Businessdag 2018

Op 30 november jongsleden was de 16de editie van onze jaarlijkse business dag een feit. Op deze dag hebben we terug gekeken naar het voorafgaande jaar en vooral de focus gelegd op het komende jaar. Een jaar waarin wij hopen om samen met onze medewerkers en relaties veel successen te boeken. Ook was de business dag een dag om te leren, leren over ons zelf maar vooral van elkaar.

De dag op de Haverlei begon met een terugblik op de doelen van vorig jaar. Daarna was het tijd voor de businessmanagers om de plannen van 2018 voor te leggen. Waarna zij feedback ontvingen van hun medecollega’s. Deze businessplannen zijn uiteindelijk samengevoegd om een totaalbeeld te creëren van het jaar 2018.

Andere onderwerpen die ook aan bod zijn gekomen zijn de nieuwe wet en regelgeving en de strategie van G-NIUS voor het komende jaar. Hierbij is dieper ingegaan op de wet AVG en de veranderingen in de arbeidswetgeving. Deze onderwerpen zijn besproken om te zorgen dat onze businessmanagers volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving.

De businessmanagers hebben de dag besloten met een duidelijk beeld van de doelen van 2018 en natuurlijk ook met een hapje en een drankje. Deze dag was met de input van de accountmanagers weer een succesverhaal in de geschiedenis van G-NIUS.

Print