G-Nius Businessdag 2021

Donderdag 26 november was het weer tijd voor de jaarlijkse G-Nius Businessdag. Tijdens de businessdag 2021 hebben we als team teruggekeken naar het afgelopen jaar. Daarnaast hebben wij onze blik gericht op 2021. Het was tevens het mooi moment om elkaar in deze turbulente tijd weer persoonlijk te zien en te spreken.

Het afgelopen jaar was een jaar dat we nog niet eerder hadden meegemaakt. Vol goede moed en mooie plannen startte bij G-Nius het nieuwe jaar op 1 januari 2020. De Nederlandse economie draaide op volle toeren en G-Nius was klaar om te knallen. Bij deze plannen hoorde ook een uitbreiding van het team. In maart voegde Mike zich bij het team als Business Manager en in september startte Suzanne om de marketing en communicatie op te pakken. 

Eind februari kwamen er vanuit China verontrustende geluiden over COVID-19, het Corona-virus. Toen in maart het virus ook Nederland bereikte ging er, net als in de rest van de wereld, veel op slot. Dit bracht voor iedereen veel onzekerheid en veranderingen met zich mee.

Bij G-Nius veranderde er ook een aantal dingen. We zijn bijvoorbeeld vanaf medio maart thuis gaan werken. Voor ons was dat even wennen. Voornamelijk omdat wij persoonlijk contact met onze relaties belangrijk vinden. Gelukkig doen onze Business Managers er alles aan om zoveel mogelijk in contact te blijven met onze opdrachtgevers en professionals. Het gebruik van video-calls is daarom niet meer weg te denken uit onze werkwijze.

Na de eerste golf en nu in de tweede golf is het duidelijk dat G-Nius een sterke positie heeft. Door niet alleen het contact te onderhouden maar ook door te blijven luisteren naar onze relaties heeft G-Nius extra kunnen investeren in een solide samenwerking.

Bij G-Nius zijn we gelukkig allemaal gezond en hebben wij weer mooie plannen gemaakt voor het volgende jaar. Tijdens de G-Nius Businessdag 2021 heeft ons team deze plannen aan elkaar gepresenteerd. Dit heeft geleid tot nieuwe inzichten en inspiratie voor volgend jaar.

Wij hopen dat wij komend jaar weer persoonlijk bij onze relaties kunnen langskomen. En mocht dat niet lukken dat zullen wij nog meer energie steken in het onderhouden van onze contacten op afstand. 

Wij kijken uit naar een gezond en succesvol 2021!

Wil je weten wat wij voor jou als professional kunnen betekenen? Of ben je benieuwd naar de ondersteuning die G-Nius aan jouw onderneming kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@g-nius.nl