G-Nius is SalesStep partner

Hoe kan je jouw salesteam optimaal laten presteren? Daar kunnen we je bij G-Nius mee helpen. Sinds enkele maanden zijn wij namelijk officieel partner van SalesStep. Dit betekent dat wij je inzicht kunnen geven waar kansen en mogelijkheden liggen binnen jouw salesteam.

Als partner van SalesStep brengen wij de saleskwaliteiten en ontwikkelprioriteiten van je huidige salesteam in kaart. Zowel van het individu als je hele team. Ook voor het vinden van nieuwe sales kandidaten, helpt SalesStep.

Met SalesStep wordt er een keuze op basis van data gemaakt, niet meer alleen op je onderbuikgevoel. Deze data verzamelen wij met een gevalideerd en betrouwbaar online assessment.

De Salesstep assessment tool is specifiek gericht op het salesvak. Het geeft inzicht in meer dan 20 salescompetenties van zowel het hele salesteam als het individu binnen dat team. Ook brengt het ontwikkelpunten en de sales mindset in kaart. Zit er passie, drive en motivatie in je team?

Naast drijfveren, richt SalesStep zich echt op specifieke sales kwaliteiten. Zo worden vragen gesteld over het totale salesproces. Iets wat bij bijvoorbeeld een TMA niet aan bod komt.

Zaken die wij in kaart brengen zijn; hunting, acquisitie, closen en CRM.

De speciaal voor SalesStep ontwikkelde Teamviewer geeft een helder inzicht van de samenstelling van het team. Het resultaat van het rapport laat zien waar kansen liggen om het team zo optimaal mogelijk te laten presteren.

Met behulp van een overzichtelijk dashboard krijg je het ontwikkelpotentieel in beeld van zowel individuele salesmedewerkers als het team als geheel. Hierdoor weet je waar je op moet trainen, om de sales performance te vergroten. Ook wanneer je een sales vacature open hebt staan, weet je wie je moet zoeken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw salesteam beter te laten samenwerken of uit te breiden? Neem dan contact op met Michael Bandel via 06 55 79 60 56.

Hij legt je graag alles uit over een sales verbeteringstraject, persoonlijke coaching of gewoon om SalesStep een keer uit te proberen!