G-Nius groeit met Ilias El Arquioui als Business manager

Het team van G-Nius blijft groeien met de komst van Ilias El Arquioui. Ilias zal zich als Business Manager richten op het ondersteunen van opdrachtgevers bij het vinden van de geschikte IT-professionals.


Even voorstellen:

Ilias is 24 jaar en woont in Eindhoven. Tien jaar lang heeft hij als topsporter gevoetbald bij Helmondsport en Roda JC. Na deze intensieve topsport jaren heeft Ilias kozen voor een andere richting. Als Buiness Manager wil hij nu professionals helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Daarnaast wil hij ondernemingen helpen bij het oplossen van openstaande vraagstukken en ondersteuning bieden op het gebied van ICT detachering. 

Hij is spontaan en zeer gedreven om het beste uit zichzelf en maar ook uit anderen te halen. Bij G-Nius zal Ilias zich focussen op de IT-branche. Met zijn sterke eigenschappen zal hij werken aan het vinden van de perfecte match tussen professionals en opdrachtgevers.

Ilias is een betrouwbaar persoon waar je van op aan kunt. Om deze vaardigheid te bewerkstelligen nodigt hij graag opdrachtgevers uit om dit persoonlijk te ervaren.  

Wil je meer weten over Ilias? Neem dan contact met hem op via Ilias@g-nius.nl of bel hem op 06-55 55 21 82.

Print