Nieuw vacatureoverzicht

Ben je een IT-professional en zoek je naar een nieuwe uitdaging? Dan heb je vast wel eens op onze vacaturepagina gekeken. Hier vind je een overzicht van onze IT vacatures. Om deze pagina gebruiksvriendelijker te maken, hebben wij de pagina een update gegeven.

Om je nog beter te helpen bij het vinden van een nieuwe rol hebben wij het vacatureoverzicht op onze website een nieuw uiterlijk gegeven. Om de IT vacatures overzichtelijk te maken hebben wij filters toegevoegd zodat je makkelijker en sneller vacatures kan vinden die aansluiten bij jou specialisatie.

Ook de vacature teksten hebben wij aangepast. Je krijgt nu in een oogopslag een duidelijk beeld van de locatie, het aantal uur en de contractvorm van de vacature. Onze IT vacatures zijn gesorteerd op datum. Zo zie je altijd de nieuwste vacature bovenaan staan.

Heb je een rol gevonden die aansluit bij jou wensen? Dan kan je direct solliciteren door jouw cv te versturen via het contactformulier onderaan de vacature. Wil je eerst meer informatie ontvangen of heb je vragen? Neem dat contact op met de G-Nius Business Manager die gekoppeld is aan de rol. Hij of zij kan jou meer vertellen en jouw sollicitatie meteen in behandeling nemen.

Staan er op dit moment geen IT vacatures in het overzicht die passen bij de volgende stap in jouw carrière? Verstuur dan vrijblijvend jouw cv naar onze recruiters. Wanneer er dan een rol beschikbaar komt die aansluit bij jou dan nemen wij contact op met je.