Non-IT consultancy

Met de komst van onze nieuwe collega Veronie Kets hebben wij niet alleen ons team maar ook onze service uitgebreid. Vanaf nu kunnen wij onze opdrachtgevers ook ondersteunen op het gebied van non-IT consultancy.

Veronie is sinds 1 mei 2021 onderdeel van het G-Nius team. Voordat zij zich bij ons team voegde is ze actief geweest als interim corporate recruiter. Nu heeft Veronie besloten om bij G-nius voor de langetermijnsamenwerking te gaan.

Bij G-Nius richt ze zich op de bemiddeling van professionals die gespecialiseerd zijn in non-it vakgebieden zoals; marketing, communicatie, finance, recruitment, HR, sales en accountmanagement. Dankzij haar ervaring en netwerk kan Veronie snel schakelen en weet zij de juiste paden te bewandelen om geschikte professionals te vinden.

Met haar persoonlijke aandacht en werkwijze werkt Veronie graag hard aan een langdurige en solide samenwerking met opdrachtgevers. Door goed te luisteren en de wensen en behoeften duidelijk in kaart te brengen gaat ze op zoek naar de meeste geschikte professionals voor openstaande vraagstukken. Ze haalt dan ook de meeste voldoening uit haar werk wanneer ze een perfecte match kan maken tussen een opdrachtgever en een professional.

G-Nius heeft bijna 20 jaar ervaring met detachering en consultancy van IT-professionals. Onze focus blijft daarom ook liggen op het IT-vakgebied. Maar met de toevoeging van non-IT consultancy aan onze service kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter ondersteunen, en beter maatwerk leveren.

Ben je op zoek naar ondersteuning bij het vinden van professionals die jouw afdeling kunnen aanvullen? Neem dan contact op met Veronie Kets via vkets@g-nius.nl of bel/WhatsApp naar 06-55 550 152.