Partner van Den Bosch International Tournament

Als echte Bossche onderneming kunnen wij met trots aankondigen dat we partner zijn van het Den Bosch International Tournament. Dit unieke toernooi geeft de jeugd de kans om met de schoonheid van sport, talenten te laten groeien en zichzelf verder te ontwikkelen.

Het Den Bosch International Tournament is een sportevenement dat jaarlijks de beste jeugdteams uit de hele wereld uitnodigt voor een toernooi op het hoogste niveau. Dit prestigieuze multisportevenement vindt plaats van 27 tot 29 mei in Den Bosch.

Basketbal, hockey, rugby en voetbal vinden elkaar tijdens dit unieke toernooi in onze prachtige stad. Topvoetbal-, hockey-, basketbal- en rugbyteams uit binnen- en buitenland bezoeken Den Bosch, waaronder Manchester United, PSV Eindhoven en Club Brugge

Het doel is om de beste jeugdsporters samen te brengen. En te laten zien dat met hard werken successen worden behaald, talenten verder ontwikkelen en weerbaarheid wordt opgebouwd. 

“De samenwerking met Den Bosch International Tournament sluit naadloos aan bij onze visie” zegt Leo Keller. “Wij geloven namelijk in de ontwikkeling van mensen. Met de juiste expertise op de juiste plek kunnen talenten en teams groeien tot de beste versie van zichzelf. Daarom zijn wij verheugd om ons als partner aan te sluiten bij het Den Bosch International Tournament en kijken we uit naar een succesvolle samenwerking.”