MICHAEL BANDEL

Sales Manager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Even voorstellen, Michael Bandel, terug op het oude honk in het jaar waarin G-Nius haar 20-jarig bestaan viert.

Hoe mooi kan het zijn om juist nu samen de krachten wederom te bundelen. Met mijn 20+ jaar ervaring in sales, salesmanagement en marketing ga ik de klanten en professionals helpen om hun ambities waar te maken.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche, kijk ik er naar uit om samen met de professional en de organisatie te bepalen wat er nu nodig is om de ambities van morgen te realiseren.

“Wat mij bijzonder goed bevalt, is de enorme passie de wij hebben om de juiste professional op de juiste plaats te bemiddelen. We kijken niet alleen naar wat een professional heeft gedaan, maar vooral ook wat een professional voor een opdrachtgever kan betekenen. We kijken verder dan het cv. Dat maakt ons denk ik anders en hier beleef ik een groot plezier aan. Er is volop ruimte om te ondernemen, initiatieven te ontplooien en bovenal een ‘can do’-mentaliteit. We werken in een hecht team, waarin iedereen snel wordt opgenomen en zijn of haar eigen plek weet te vinden. We vullen elkaar goed aan, wat aanzienlijk resultaat oplevert voor onze opdrachtgevers en professionals.”

Michael is breed geïnteresseerd, nieuwsgierig en ervaren in diverse branches. Hij is een actief golfer en is daarom regelmatig op de golfbaan te vinden. Daarbij is hij een echte Bourgondiër. In de weekenden gaat hij graag uiteten en kent de Korte Putstraat geen geheimen meer voor Micheal.

Wil jij kennismaken met Michael? Hij nodigt je graag voor een kop koffie in de binnenstad van zijn Den-Bosch.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail*

  Telefoonnummer

  Adres

  *Hierbij verklaar ik kennis te hebben genomen van de privacy verklaring van G-Nius B.V. en ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt.

  Upload jouw cv* (PDF of Word bestanden)

  Upload your motivation (PDF of Word bestanden)