Recruitment consultancy

Onze recruitment consultant Lisa is de drijvende kracht achter de Business Managers. Zij gaat namelijk op zoek naar de professionals die aansluiten op het vraagstuk van onze opdrachtgevers. Daarmee draagt ze bij aan het creëren van de perfecte match.

Wat doet een recruitment consultant

Een recruitment consultant bij G-Nius werkt nauw samen met de Business Managers. Aan de hand van de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers stellen zij samen het gewenste profiel op.

Met dit profiel gaat onze recruitment consultant actief op zoek naar professionals die hierop aansluiten. Hiervoor voert zij kennismakingsgesprekken met de geselecteerde professionals en is ze het eerste aanspreekpunt met betrekking tot vragen.

Belangrijke eigenschappen van een recruitment consultant

Communicatief sterk
Vanaf dag 1 sta je in contact met mensen. Sterke communicatievaardigheden zijn daarom een must. Je ben niet alleen schriftelijk sterk maar ook verbaal kan jij professionals goed te woord staan.

Daarnaast kan je ook goed luisteren en weet je de juiste vragen te stellen. Zo leer jij de professionals goed kennen en weet je de juiste match te maken.

Goede netwerker
Als recruitment consultant ben je continu op zoek naar professionals die passen bij het vraagstuk van de opdrachtgever. Hiervoor leer je steeds nieuwe mensen kennen die onderdeel worden van je netwerk. Door het contact goed te onderhouden en interesse te tonen in professionals bouw je een sterke band op en vergroot je de betrokkenheid.

Dit resulteert in een solide netwerk. En daar heb je niet alleen op het moment dat je een professional zoekt maar je hele carrière profijt van.

Ondernemend
Een gedreven recruitment consultant kan niet stilzitten en grijpt kansen direct aan. Vooral wanneer er sprake is van krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijk niet op te geven en door te pakken. Dit betekent ook dat je niet moet afwachten en snel contact legt met professionals.

Aan de slag als recruitment consultant bij G-Nius?

Wil jij net als Lisa aan de slag als recruitment consultant bij G-Nius? Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kijken we waar jouw wensen en kwaliteiten liggen en stellen we samen een functieprofiel op.

Mogen wij je bellen? Stuur dan een bericht naar Leo Keller 06 22 30 24 60/lkeller@g-nius.nl.