Functioneel Applicatiebeheerder

  • Location: Son, Noord-Brabant
  • Type: Werving & Selectie
  • Job #1406

Functioneel Applicatiebeheerder
Regio: Son
Uren per week: 32-40 uur
Startdatum: Zo spoedig mogelijk  
Looptijd: Vast Dienstverband

Wie zoeken wij?
Als applicatiebeheerder zorg jij voor een correcte inrichting en werking van die applicaties. Je verdiept je na binnenkomst dan ook eerst in de verschillende bedrijfsprocessen en de werking van onze software. Daarnaast bestaat een deel van je werk uit het beantwoorden van vragen van gebruikers. De collega’s van de Servicedesk doen de eerstelijns ondersteuning, jij verdiept je in de meer complexe meldingen. Eventuele bugs los je samen met het software ontwikkelteam op en je denkt mee over de acceptatiecriteria voor nieuwe softwaretoepassingen.

Verder ben je sparringpartner voor collega’s bij vragen over de inrichting van nieuwe dienstverlening. Jij maakt de vertaalslag van klantwens naar inrichting. Last but not least geef je trainingen in het gebruik van de software aan collega’s en klanten.

Opleidings- en functie-eisen

  • Hbo-werk- en -denkniveau en een sterke affiniteit met bedrijfsapplicaties, bedrijfsprocessen en IT service management.
  • 3 – 5 jaar werkervaring als applicatiebeheerder.
  • ervaring met incident- en wijzigingsbeheer en IT-processen (zoals ITIL, BISL en ASL).
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift om goed met diverse collega’s en klanten te kunnen communiceren.
  • het liefst heb je al kennis van arbodienstverlening, de bijbehorende wetgeving en marktontwikkelingen op dit terrein.

Wat neem je mee:
Je bent een zelfstarter die goed kan prioriteren, secuur werkt en (informatie-)beveiliging hoog in het vaandel heeft staan. Met een scherpe analytische blik weet je knelpunten snel boven water te halen en ook op te lossen. Snel schakelen? Je hebt het al gedaan. Kom je ergens niet uit? Dan kijk je waar je bij kunt leren. Ontwikkelen kun je tenslotte nooit teveel. Je werkt graag samen met anderen om het resultaat beter te maken en bent pas echt tevreden als je klanten dat ook zijn.

Over G-Nius
Heb je interesse in de vacature of wil je meer informatie, neem dan contact op met Marcel Roestenberg via mroestenberg@g-nius.nl of bel: +31 (0)6 46923674