Systeembeheerder

  • Location: Delft, Zuid-Holland
  • Type: Detachering
  • Job #1401

Systeembeheerder
Regio: Delft, maar voorlopig remote
Uren per week: 40 uur
Startdatum: 12-04-2021      
Looptijd: 31-12-2021 (Vaste aanstelling mogelijk)  

Wie zoeken wij?
Jouw uitdaging is om de systemen zo stabiel en veilig mogelijk te houden in een dynamische omgeving met veel gebruikerswensen. Daarom ben je continue bezig om het routinematige beheer werk te automatiseren. Op deze manier krijg je ook tijd voor leuke en belangrijke innovatie.

Je gaat de besturingssystemen (Windows en Linux), Hardware (Hyper Converged, servers, werkstations en SANs) en de VMware virtualisatie omgevingen inrichten, beheren en onderhouden. Je stelt oorzaken van storingen en incidenten vast en lost ze op. Documentatie en kennisoverdracht is natuurlijk een belangrijk onderdeel. Je adviseert op gebied van hardware en implementeert infrastructurele oplossingen. Dagelijks schakel jij tussen gebruikers, leveranciers en de technisch- en functioneel applicatiebeheerders. Naast standaard activiteiten zoals monitoring, backups en logging, ga je ook naar onze eigen datacenters (in onze hoogspanningsstations) voor hardware plaatsing en onderhoud.

Jij bent een ervaren business analist die niet bang is voor een opdracht met veel stakeholders en uiteenlopende belangen bij twee verschillende organisaties. Je zoekt de verbinding met zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker en schrijft een ontwerp dat voor beiden te begrijpen is. Jij bent het primaire aanspreekpunt voor de projectleider en andere stakeholders als het gaat om het plan van aanpak en de samenhang tussen de geplande veranderingen en de impact op processen, systemen en mensen.

Opleidings- en functie-eisen

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in een technische systeembeheerder functie.
  • Je hebt gedegen kennis van ontwerp, bouw en beheer van de genoemde besturingssystemen en goede kennis van informatiebeveiliging. Je bent bekend met Networking. Daarbij is je technische kennis (en certificeringen) voor Microsoft Windows Server (2016 / 2019) en / of Linux en VMware virtualisatie op orde.
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B.
  • Je bent bereid om –indien nodig- buiten kantoortijden te werken (zo mogelijk vanuit huis).

Over G-Nius
Heb je interesse in de vacature of wil je meer informatie, neem dan contact op met Marcel Roestenberg via mroestenberg@g-nius.nl of bel: +31 (0)6 46923674

Print
Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!