Welkom Chiara Wijdh

Sinds deze week hebben we een nieuwe collega; Chiara Wijdh. Chiara gaat ons team versterken als Junior Business Manager.

junior business manager bij G-nius

Als Junior Business Manager gaat Chiara het komende half jaar ons team versterken. In deze rol gaat ze onze Business Managers ondersteunen. Hiervoor helpt ze bij het vinden van professionals die aansluiten bij de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Daarnaast werkt ze aan een stage opdracht die onderdeel is van haar studie. Om haar wat beter te leren kennen hebben we Chiara gevraagd om een klein stukje over zichzelf te vertellen.

Ik ben Chiara Wijdh en 22 jaar oud en student bedrijfskunde aan Avans Hogenschool ’s-Hertogenbosch. Hiervoor heb ik de opleiding mbo-bedrijfsadministrateur afgerond. Ik beschrijf mezelf als leergierig, hardwerkend en een doorzetter. Ik doe er alles aan om een nieuwe uitdaging te behalen.

Vanaf eind januari 2023 loop ik gedurende 20 weken stage bij G-Nius als Junior Business Manager. Deze stage is onderdeel van mijn studie bedrijfskunde. Naast het meelopen als Junior Business Manager ga ik als bedrijfskundige aan de slag met een onderzoek over het optimaliseren van de bedrijfsprocessen.

Ik houd erg veel van gezelligheid en daarom besteed ik mijn vrijetijd het liefst met mijn vrienden en familie. Verder houd ik van lekker eten en een drankje en ga dan ook graag uiteten met vrienden.

Wil jij meer weten over Chiara? Of over de mogelijkheden om ook stage te lopen bij G-Nius? Neem dan contact met ons op via WhatsApp 0615334524 of kijk op www.werkenbijg-nius.nl.