Welkom Tom van Nistelrooij

Deze maand verwelkomen we onze nieuwe collega Tom van Nistelrooij. Tom komt ons team versterken als van recruitment consultant. Binnen deze rol zal hij opdrachtgevers ondersteunen bij het vinden van de professional die niet alleen aansluit om de functie maar ook bij de bedrijfscultuur van de onderneming. We stellen Tom graag aan je voor.

Sinds 1 juni 2023 is er nog een bureau gevuld op ons kantoor. Tom van Nistelrooij heeft zich namelijk bij het team gevoegd. Hij is gestart als recruitment consultant. Na een periode binnen de verzuim-wereld vond Tom het tijd om het vakgebied sales verder te gaan verkennen. Hij zal zich richten op een traject tot volwaardig Business Manager, binnen de vakgebieden IT & Data. Een route waar hij erg naar uit kijkt.

Tom is een gedreven sporter. Hij is in zijn vrije tijd daarom vaak in de Crossfit-box te vinden. Met zijn energieke en gedreven karakter blijft hij zichzelf uitdagen. Dit resulteert in de behoefte om zichzelf te blijven verbeteren. Deze ambitie wil Tom dan ook graag toepassen in zijn nieuwe uitdaging binnen ons team.

Naast een fanatieke sporter is Tom ook een echte bourgondiër. Dit betekent dat hij kan genieten van een hapje en een drankje op het terras. Vooral op een zomerse dag.

Wil je meer over Tom weten of ben je benieuwd hoe hij je kan helpen bij het vinden van de juiste professionals? Neem dan contact met hem op via 06 27 25 12 52 of tvannistelrooij@g-nius.nl.