Welkom Valerie van Arkel als Junior Business Manager

Deze maand is Valerie van Arkel bij G-Nius begonnen als Junior Business Manager. Valerie is een echte Bosschenaar en is derdejaars student bedrijfskunde. Deze studie volgt ze, hoe kan het ook anders, aan de Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch.

Na een minor Consultancy heeft Valerie ervoor gekozen om haar theoretische kennis aan te vullen met praktijkervaring. Ze zal daarvoor het aankomende halfjaar als Junior Business Manager stage lopen bij G-Nius. Tijdens haar stage zal ze meewerken en onderzoek doen naar bestaande en nieuwe bedrijfsprocessen. Met deze stage hoopt zij zich verder te kunnen ontwikkelen en ervaring op te doen in het bedrijfsleven.

Naast haar opleiding werkt Valerie als shiftleider bij Albert Heijn. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om haar tijd door te brengen samen met haar vriendinnen onder het genot van een hapje en drankje.

Lijkt het jou ook leuk en leerzaam om bij G-Nius stage te lopen? Wil jij werken binnen een team dat enthousiast is en barst van de energie? Neem dan contact op met Leo Keller. Bel of WhatsApp naar 073-6101469 of mail naar lkeller@g-nius.nl.