10 vragen voor Suzanne

Maak kennis met de gezichten achter G-Nius. We geven we je de kans om onze collega’s beter leren te kennen, hiervoor stellen we ze 10 vragen. Deze week is Suzanne aan de beurt.

Suzanne Verheijden is sinds september 2020 onderdeel van ons team als marketing- en communicatiespecialist. Tijd om haar beter te leren kennen.

1. Koffie of thee?
Thee. Ik kan echt liters thee drinken.

2. Streamingsdienst of tv?
Streamen.

3. Strandvakantie of een actieve vakantie?
Een combinatie. Ik kan absoluut niet lang stilzitten dan ga ik me vervelen. Maar ik ben ook wel echt gek op de zon. Een ideale vakantie is daarom bijvoorbeeld een duikvakantie. In de ochtend een duik, lunchen op het strand en daarna weer het water in. Maar ik wil ook dingen zien. Ik vind het zonde om naar een land te gaan en niks van de cultuur mee te krijgen. Dus een combinatie van dingen doen, zien en strand.

4. Ochtend- of avondmens?
Een ochtendmens. Sowieso. Ik vind het heerlijk om in de ochtend op pad te gaan. Vaak is het dan nog lekker rustig. En de kinderen zijn ook altijd vroeg wakker dus ik moet er wel vroeg uit. 😉

5. Ontbijt of avondeten?
Dat is moeilijk… Als ik echt moet kiezen dan avondeten.

6. Koken of uiteten?
Uiteten. Ik ben gek op lekker eten. Ook koken vind ik leuk maar sinds ik kinderen heb, heb ik minder tijd om dit uitgebreid te doen.

7. Wijn of bier?
Moeilijk, ligt aan het moment. Meestal wijn, maar een speciaal biertje vind ik ook erg lekker.

8. Sporten of bankhangen?
Sporten! En dat het liefste in de natuur.

9. Fietsen of lopen?
Dat ligt aan het moment en het weer. Ik vind het heerlijk om te wandelen of hard te lopen. Maar mooie routes rijden en stuk gaan op de mountainbike vind ik ook leuk.

10. Hond of kat?
Hond.

10 vragen voor Gijs-Jan

Maak kennis met de gezichten achter G-Nius. We geven we je de kans om onze collega’s beter leren te kennen. Hiervoor stellen we ze 10 vragen. Deze week leggen wij Gijs-Jan de keuzevragen voor.

Gijs-Jan Deenen is de oprichter van G-Nius. Zijn passie en kracht bestaat uit het adviseren, begeleiden en ondersteunen van business trajecten. Tijd om Gijs-Jan beter te leren kennen.

Koffie of thee?
Koffie.

Streamingsdienst of tv?
Televisiekijken, detectives. Heb je nog een voorkeur voor Britse of Scandinavische detectives? Scandinavisch.

Strandvakantie of een actieve vakantie?
Actieve. Ik wil altijd veel cultuur tot me nemen. Oude gebouwen, oude steden, ergens naartoe gaan, het land verkennen, dat soort dingen. Favoriete bestemming? De wereld.

Ochtend- of avondmens?
Meer een ochtend dan een avondmens.

Koken of uiteten?
Uiteten. Heb je nog tips? Ik was bij Fabuleux hier in de Verwensstraat, dat is een aanrader!

Sporten of bankhangen?
Sporten.

Wijn of bier?
Wijn.

Fietsen of lopen?
Lopen.

Hond of kat?
Honden.

Ontbijt of avondeten?
Ontbijt.

10 vragen voor Valerie

Maak kennis met de gezichten achter G-Nius. We geven we je de kans om onze collega’s beter leren te kennen. Deze week stellen we Valerie 10 vragen.

Valerie is in januari 2022 als stagiaire bij G-Nius begonnen. Inmiddels heeft ze haar stage met een dikke 9(!) afgerond en is ze aan de slag gegaan als Junior Business Manager binnen ons team. Tijd om Valerie beter te leren kennen!

1. Koffie of thee?
Thee, groene thee.

2. Streamingsdienst of tv?
Streamen. Wat kijk je dan? Netflix, Videoland.

3. Strandvakantie of een actieve vakantie?
Strandvakantie. Waar ga je het liefst naartoe? Iets heel warms 😉

4. Ochtend- of avondmens?
Ochtendmens. Ik kan heel goed vroeg opstaan zonder problemen.

5. Koken of uiteten?
Zelf koken vind ik echt heel leuk. Wat vind je leuk om te koken? Alles met pasta, ook taarten voor verjaardagen en couscous salade.

6. Sporten of bankhangen?
Sporten.

7. Wijn of bier?
Wijn.

8. Fietsen of lopen?
Fietsen.

9. Hond of kat?
Hond

10. Ontbijt of avondeten?
Avondeten. Italiaans en sushi vind ik altijd heel lekker.

Wil je meer weten over Valerie of over wat je voor jou kan betekenen? Neem dan contact met haar op. Ze nodigt je graag uit om eens kennis te maken.

Welkom Nick Verspoor

Deze maand heeft Nick Verspoor zich als Business Manager bij ons team gevoegd. Met zijn jarenlange kennis en expertise weet hij als geen ander hoe hij een perfecte match kan maken tussen een opdrachtgever en een IT-professional.

Sinds 1 juli 2022 is Nick onderdeel van ons team. Nick heeft een no-nonsese mentaliteit. Hij beschrijft zichzelf als een echte aanpakker die kansen ziet en deze zo optimaal mogelijk benut.

Buiten zijn werk vindt Nick het fijn om in beweging te zijn. In de vroege ochtend trekt hij graag zijn hardloopschoenen aan om met de juiste focus en mindset zijn werkdag te beginnen. Als de werkdag voorbij is besteed hij zijn vrije tijd het liefst zo veel mogelijk met zijn gezin, vrienden en familie.

Lekker borrelen, hapjes eten, koken en vooral veel leuke dingen doen. Wat dat betreft is Nick een echte levensgenieter.

Ben je benieuwd hoe Nick jou kan helpen bij de volgende stap in je carrière of bij het oplossen van openstaande IT-vraagstukken? Neem dan contact met hem op via 06 55 55 21 82 of nverspoor@g-nius.nl.

Recruitment consultancy

Onze recruitment consultant Lisa is de drijvende kracht achter de Business Managers. Zij gaat namelijk op zoek naar de professionals die aansluiten op het vraagstuk van onze opdrachtgevers. Daarmee draagt ze bij aan het creëren van de perfecte match.

Wat doet een recruitment consultant

Een recruitment consultant bij G-Nius werkt nauw samen met de Business Managers. Aan de hand van de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers stellen zij samen het gewenste profiel op.

Met dit profiel gaat onze recruitment consultant actief op zoek naar professionals die hierop aansluiten. Hiervoor voert zij kennismakingsgesprekken met de geselecteerde professionals en is ze het eerste aanspreekpunt met betrekking tot vragen.

Belangrijke eigenschappen van een recruitment consultant

Communicatief sterk
Vanaf dag 1 sta je in contact met mensen. Sterke communicatievaardigheden zijn daarom een must. Je ben niet alleen schriftelijk sterk maar ook verbaal kan jij professionals goed te woord staan.

Daarnaast kan je ook goed luisteren en weet je de juiste vragen te stellen. Zo leer jij de professionals goed kennen en weet je de juiste match te maken.

Goede netwerker
Als recruitment consultant ben je continu op zoek naar professionals die passen bij het vraagstuk van de opdrachtgever. Hiervoor leer je steeds nieuwe mensen kennen die onderdeel worden van je netwerk. Door het contact goed te onderhouden en interesse te tonen in professionals bouw je een sterke band op en vergroot je de betrokkenheid.

Dit resulteert in een solide netwerk. En daar heb je niet alleen op het moment dat je een professional zoekt maar je hele carrière profijt van.

Ondernemend
Een gedreven recruitment consultant kan niet stilzitten en grijpt kansen direct aan. Vooral wanneer er sprake is van krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijk niet op te geven en door te pakken. Dit betekent ook dat je niet moet afwachten en snel contact legt met professionals.

Aan de slag als recruitment consultant bij G-Nius?

Wil jij net als Lisa aan de slag als recruitment consultant bij G-Nius? Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kijken we waar jouw wensen en kwaliteiten liggen en stellen we samen een functieprofiel op.

Mogen wij je bellen? Stuur dan een bericht naar Leo Keller 06 22 30 24 60/lkeller@g-nius.nl.

10 vragen voor Leo

Maak kennis met de gezichten achter G-Nius. We geven we je de kans om onze collega’s beter leren te kennen, hiervoor stellen we ze 10 vragen. Deze week is Leo aan de beurt.

Leo kent een lange geschiedenis bij G-Nius. In 2005 begon hij als stagiair en nadat hij afstudeerde in 2007 startte hij in de functie van Junior Business Manager. Na een kort uitstapje, tussen 2011 en 2012, keerde hij terug als Business Manager. G-Nius groeide en Leo bleef zichzelf verder ontwikkelen. In 2018 werd Leo benoemd tot Sales Director en sinds 1 juni 2022 is Leo Managing Director van G-Nius. Tijd om Leo beter te leren kennen.

1. Koffie of thee?
Ligt eraan wanneer. Overdag koffie ’s, avonds thee.

2. Bier of wijn?
Bier.

3. Strandvakantie of een aStreamingsdienst of tv?
Tv. Heb je favoriete programma’s? Nee niet echt. Ik vind Beau of Jinek en VI altijd wel leuk om te kijken. En voetbal en sport kijk ik veel live.

4. Strandvakantie of een actieve vakantie?
Geen strand want daar hou ik totaal niet van. Maar wel lekker aan het zwembad. Nog een bestemming die je graag wil bezoeken? We hebben, voordat we kinderen kregen, veel actieve vakanties gehad. Australië, Japan, Argentinië, Amerika. Dat staat ook op het lijstje om dat met de kinderen te doen, als ze straks wat groter zijn. Maar voor nu, deze periode van mijn leven, gewoon een rustige vakantie. En dat maakt dan niet zo veel uit waar, niet te ver vliegen en waar de zon schijnt.

5. Fietsen of lopen?
Fietsen.

6. Ben je een ochtend- of een avondmens?
Avondmens. Ik kan wel lang opblijven, laat naar bed gaan en vroeg opstaan. Ik vind het niet altijd leuk om er vroeg uit te komen maar ik heb er geen last van.

7. Koken of uiteten?
Koken vind ik leuk om te doen.

8. Ontbijt of avondeten?
Avondeten. Ontbijt sla ik meestal over. Wat is je lievelingseten? Preischotel, Babi ketjap en gewoon friet met kippenboutje.

9. Hond of kat?
Hond.

10. Sporten of bankhangen?
Alle twee vind ik eigenlijk wel fijn. Sporten heb ik de laatste tijd wat minder tijd voor. Het ligt ook een beetje aan de dag. Maar het liefst een combinatie van beide.

Wil je meer over Leo weten? Neem dan contact met hem op, hij nodigt je graag uit voor een kennismaking.

Samenwerking met Liliane Fonds

Dit jaar zijn wij een samenwerking aangegaan met het Liliane Fonds. Omdat wij vinden dat zij mooi werk leveren zijn wij trots op deze samenwerking. Zo helpen wij hen onder andere bij het vinden van IT-professionals zodat de ICT-afdeling altijd optimaal presteert.

Wat doet het Liliane Fonds

Wist je dat 80% van alle kinderen met een handicap woont in de armste delen van de wereld? Zij worden niet alleen belemmerd door hun handicap maar ook door stigma’s en maatschappelijke uitsluiting. Helaas resulteert dit in het gebrek aan eerlijke rechten en kansen. Gelukkig zet het Liliane Fonds zich in om dit te veranderen.

Dit doen zijn door de focus te leggen op het verbeteren van de levenskwaliteit en toekomstkansen van kinderen met een beperking. Zij werken hiervoor aan een toegankelijke leef-, speel- en leerwereld en dragen zij bij aan een inclusieve samenleving waarin meedoen voor iedereen mogelijk is.

Maar dit doen ze niet alleen. Samen met lokale partners werkt het Liliane Fonds hard om de kinderen en hun ouders in Afrika, Azië en Latijns-Amerika te ondersteunen.

Dit doen ze door;
– ondersteuning te bieden in hun ontwikkeling,
– een toegankelijkere omgeving te creëren,
– de best mogelijk zorg op maat te bieden.

Hierbij staan de behoefte, de situatie en het karakter van het kind altijd centraal.

Om, als kind met een handicap, mee te kunnen doen in een samenleving is er meer nodig dan alleen directe kindhulp. Daarom investeert het Liliane Fonds ook in kennis en bewustwording van de omgeving.

Om structurele verbetering te realiseren, stimuleren zij in beleidsveranderingen op het gebied van zorg, onderwijs en werk en inkomen.

Wat dragen wij bij

Omdat wij veel waarden hechten aan een wereld waarin gelijke rechten en kansen vanzelfsprekend zijn is het Liliane Fonds een samenwerkingspartner waar wij trots op zijn.

Door hen te helpen bij het vinden van IT-professionals kan de ICT-afdeling altijd optimaal presteren. Zo is een van onze professionals gestart als Projectleider en werkt hij mee aan een organisatie die zich geen zorgen hoeft te maken over ICT-vraagstukken.

Daarnaast doneren wij dit jaar ieder kwartaal een bedrag om mee te kunnen bouwen aan een betere wereld voor kinderen met een handicap.

Wil jij ook een bijdrage leveren? Doneer dan direct en draag bij aan een betere wereld voor kinderen met een handicap!

Maak jij het verschil? #2

Vertel eens, waarom zouden we jou voor deze rol aan moeten nemen? En wat onderscheidt jou van andere professionals?

Deze vragen staat in de top vijf van meest gestelde vragen in sollicitatie procedures. Ook bij G-Nius stellen we deze vragen tijdens kennismakingsgesprekken. Het is opvallend hoe weinig professionals een sterk antwoord kunnen geven. En wat opvalt is dat veel antwoorden ook op elkaar lijken.

In de G-Nius serie ‘maak jij het verschil?’ geeft onze collega Sjoerd je met een aantal vragen, tips en ‘huiswerkopdrachten’ gereedschap in handen. Hiermee kan jij jouw onderscheidend vermogen als professional of werkgever identificeren en omzetten in krachtige en persoonlijke antwoorden op bovenstaande vragen.

Deel 2: De kracht van EENVOUD.

“Wat is jouw onderscheidende vermogen?” Professionals denken bij deze interviewvraag vaak dat wij op zoek zijn naar uitzonderlijke prestaties of zeldzame eigenschappen, dat klopt! De misvatting is dat ze denken dat we met ‘uitzonderlijk’ prestaties bedoelen die nagenoeg onmogelijk zijn en dat ‘zeldzame’ eigenschappen alleen voor erkende genieën zijn weggelegd.

Niets is echter minder waar! Tijdens voortgangs- en evaluatiegesprekken met opdrachtgevers over de prestaties van onze professionals blijkt dat ze zich kunnen onderscheiden met verrassend basale vaardigheden of eigenschappen.

gewone dingen, ongewoon goed doen

De les van de mentor bij mijn eerste baan geef ik nog steeds door aan iedere professional die voor G-Nius aan de slag gaat. Hij leerde me “Sjoerd, we bepalen jouw toegevoegde waarde niet op basis van de ongewone dingen die je goed doet, maar op basis van de gewone dingen die je ongewoon goed doet!”

Inzicht: Je hoeft dus geen ‘ongewone’ stunts uit te halen om op te vallen. Door ‘gewone’ dingen ongewoon goed te doen stijg je boven het gemiddelde uit. Op de lijst van ‘gewone’ vaardigheden die werkgevers zeer waardevol vinden staan onder andere: voorbereiding, doorzettingsvermogen, actief luisteren een positieve houding en aanpassingsvermogen. Met iedere investering in je ontwikkeling in en betere uitvoering van die ‘gewone’ vaardigheden groeit je onderscheidende vermogen.

Opdracht: Ergens in uitblinken, kan alleen wanneer jij bereid bent om meer tijd te steken in de oefening en ontwikkeling van die vaardigheid. Neem ruim de tijd en beantwoord de volgende vragen en schrijf ze op:

1. Hoe scoor jij van 1 tot 10 op ieder van deze ‘gewone’ vaardigheden?

2. Hoe vaak en hoeveel aandacht besteed je aan deze vaardigheden?

3. Welk effect heeft de verdubbeling van aandacht op de score van die vaardigheden?

4. Hoe veranderen jouw leven en carrière wanneer die scores structureel twee punten hoger zijn?

10 vragen voor Frank

Maak kennis met de gezichten achter G-Nius. We geven we je de kans om onze collega’s beter leren te kennen hiervoor stellen we ze 10 vragen. Deze week leggen wij Frank de keuzevragen voor.

Frank Claassen is sinds 2017 Business Manager bij G-Nius. Hij kent G-Nius en de markt door en door. Tijd om Frank beter te leren kennen.

1. Koffie of thee?
Koffie.

2. Streamingsdienst of tv?
Streamen. Wat kijk je dan het liefste? Af en toe een goede film. Maar soms is er een overkill, dan blijft zoeken naar iets. Dan ben je een kwartier verder en denk je laat maar. Maar het liefst kijk ik een goede serie die je pakt en die je door wil blijven kijken.

3. Strandvakantie of een actieve vakantie?
Actieve vakantie. En heb je een voorkeur voor land, bestemming of activiteit? Het mag wel warm zijn en het liefst een trektocht. Bijvoorbeeld richting Argentinië, en dan van plek naar plek naar plek. Meer een reis van een vakantie. Met backpack? Voor mij wel.

4. Ben je een ochtend- of een avondmens?
Dit is een goede vraag… Tijdens mijn horecatijd zeker een avondmens. Maar naar mate je ouder wordt en stel de zon schijnt en je bent vroeg op dan denk je het is toch we heel lekker om van de dag te genieten.

5. Koken of uiteten?
Uiteten vind ik wel lekker. Zelf koken vind ik niet erg, als ik eenmaal weet wat ik kan maken.

6. Sporten of bankhangen?
Sporten!

7. Wijn of bier?
Goeie… als ik echt dorst heb kan ik ontzettend genieten van een paar biertjes. Maar ik kan ook echt van een mooie wijn genieten. Ja, ik vind het lastig maar ik denk dat ik voor wijn ga.

8. Fietsen of lopen?
Gewoon fietsen trekt mij niet, dan vind ik mountainbiken leuker maar dat doe ik te weinig. Dan wandel ik of ren ik. Dus dan ga ik voor lopen.

9. Hond of kat?
Hond.

10. Ontbijt of avondeten?
Avondeten. Wat is je lievelingseten? Pizza.

Wil jij Frank beter leren kennen? Hij nodigt je graag uit om meer over zichzelf en zijn werk te vertellen.

G-Nius kennis & vitaliteit clinic

Bij G-Nius vinden wij de persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Door het organiseren van unieke clinics willen wij bijdragen aan het up-to-date houden van kennis, het verbeteren van vaardigheden en een goede gezondheid.

Wij zijn namelijk van mening dat deze elementen essentieel zijn om optimaal te kunnen presteren, zowel zakelijk als privé.

De eerstvolgende clinic is een combinatie van kennis en sport. Onder begeleiding van een ervaren coach organiseren wij een kennissessie in combinatie met een boksclinic. 

De onderwerpen die tijdens deze clinic besproken worden zijn;

  • Vitaliteit
  • Omgaan met de krapte op de arbeidsmarkt
  • Kennismaken met sport

Het belooft een sessie vol inspiratie en motivatie te worden waarbij je fysiek wordt uitgedaagd. Je ontwikkelt nieuwe inzichten, vaardigheden en kennis terwijl je werkt aan jouw gezondheid.

Wanneer

Donderdag 28 juli om 16:30u – 19:00u. Na afloop is er gelegenheid om, onder het genot van een drankje, ervaringen te delen en na te praten.
Wegens de zomervakantie hebben wij besloten de clinic te verzetten.

Waar

De clinic zal plaatsvinden in ’s-Hertogenbosch of net daarbuiten. De exacte locatie maken wij ruim van tevoren bekend.

Goed om te weten; deelname is altijd kosteloos en een unieke ervaring is gegarandeerd!

Wil jij aanwezig zijn bij deze G-Nius clinic? Stuur dan een mailtje naar info@g-nius-nl.

Om de clinic persoonlijk te houden is de groepsgrootte beperkt. Wacht daarom niet de lang met inschrijven van vol=vol.