PROFESSIONALS

 • Op zoek naar de ideale match?

  Oriënterend naar een nieuwe uitdaging die wel past bij jouw huidige ambities en interesses? G-Nius gaat met je op zoek naar dé juiste rol en richt zich op het vinden van de beste match tussen jou als professional en de opdrachtgever.

 • Our competence

  Wij hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en commitment. Door onze kennis en ervaring creëren wij samen met jou een traject op maat. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van diverse opdrachtgevers in verschillende vakgebieden. Dit stelt ons in staat om snel de openstaande rollen te inventariseren.

 • Your genius

  Bij het vinden van een nieuwe uitdaging voor de korte of de lange termijn vragen wij altijd input van jou als professional. Door goed te luisteren naar jouw mening, ideeën en verwachtingen krijgen wij een goed beeld van wat je zoekt. Hierdoor levert G-Nius het optimale resultaat!

 • Win-win

  G-Nius streeft te allen tijde naar een gezamenlijke doelstelling; een win-win situatie voor zowel jou als professional als onze opdrachtgever. Wij zorgen voor de juiste uitdaging en gaan voor persoonlijk contact.