OPDRACHTGEVERS

 • Op zoek naar de ideale match?

  Heb je een vacature die maar niet ingevuld raakt? Ben je op zoek naar projectmatige ondersteuning? G-Nius gaat met je op zoek naar dé juiste professional voor jouw onderneming en zorgen we samen voor de ideale match tussen jou als opdrachtgever en de professional.

 • Our competence

  Wij hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en commitment. Door onze kennis en ervaring creëren wij samen met jou een oplossing op maat. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van competente professionals in onze vakgebieden. Dit stelt ons in staat om snel aan je vraag te kunnen voldoen.

 • Your genius

  Bij het invullen van een vacature en het inzetten van tijdelijke professionals vragen wij altijd input van jou als opdrachtgever. Door goed te luisteren naar jouw mening, ideeën en verwachtingen krijgen wij een goed beeld van wat je zoekt. Hierdoor levert G-Nius het optimale resultaat!

 • Win-win

  G-Nius streeft te allen tijde naar een gezamenlijke doelstelling; een win-win situatie voor zowel jou als opdrachtgever als de gedetacheerde professional. Wij zorgen voor de juiste professional op de juiste plek.