OVER G-NIUS

Sinds 2002 biedt G-Nius ondersteuning en begeleiding aan opdrachtgevers bij het vinden en plaatsen van IT-professionals. De basis van onze werkwijze ligt bij het investeren in een solide en persoonlijke samenwerking met onze opdrachtgevers, professionals en collega’s. Dit doen wij met onze unieke PRIDE-werkwijze. Deze werkwijze staat voor Professioneel, Respect, Integer handelen, Daadkracht en Expertise.

Wanneer je kiest voor een samenwerking met G-Nius kies je voor een samenwerking met een betrouwbaar en integer team. Onze toegewijde Business Managers denken mee. Zij behandelen iedere aanvraag uniek en gaan op zoek een oplossing op maat. Zo streven wij altijd naar een win-win situatie voor zowel onze opdrachtgevers als professionals.

Het detacheren van de juiste professional vraagt om gedegen kennis en ervaring. Een goed inzicht hebben in de opdracht van de relatie is hierbij het uitgangspunt. Vervolgens helpt ons uitgebreide netwerk ons dagelijks bij het selecteren van de gewenste professional.

vertelt Gijs-Jan Deenen, eigenaar van G-Nius.