MIKE VAN STRIEN

Business Manager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mike van Strien, 35 jaar en woonachtig in Berkel-Enschot met mijn vrouw Anouk en zoons Raff (3) en Dex (2). Naast werken ben ik betrokken bij de plaatselijke voetbalclub als assistent-trainer van het eerste elftal en ben ik echt een club man.

De tijd die over blijft breng ik graag door met vrienden of natuurlijk mijn gezin. Een dagje uit, lekker borrelen met vrienden of gewoon relaxed een serie kijken op Netflix kan je mij allemaal blij mee maken.

Sinds september 2022 werkzaam bij G-Nius maar daarvoor al jarenlang ervaring opgedaan binnen de wereld van detachering.
Mijn kracht ligt in het persoonlijke. Verbinden op persoonlijk niveau is nodig om een sterke relatie op te bouwen waarin ik een opdrachtgever of professional kan adviseren of ondersteunen in hun bedrijf of loopbaan.

Door middel van aandacht en oprechte interesse ben ik in staat om te achterhalen wat iemand motiveert en drijft en kan ik samen met iemand een traject aan gaan om het maximale uit hun carrière te halen.

Ben je benieuwd hoe Mike jouw carrière of organisatie kan ondersteunen? Neem dan contact met hem op via mvanstrien@g-nius.nl of +31 6 29 45 08 12.

    Voornaam*

    Achternaam*

    E-mail*

    Telefoonnummer*

    *Hierbij verklaar ik kennis te hebben genomen van de privacy verklaring van G-Nius B.V. en ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt.