PARTNERS EN CERTIFICERINGEN

Blue Yonder / JDA alliance member

Blue Yonder levert end-to-end supply chain-oplossingen. Met Blue Yonder kunt u naadloos leveren aan de eindklanten van de organisatie, door de ervaring met uw organisatie te optimaliseren – terwijl de winstdoelen wel worden bereikt. Blue Yonder heeft meer dan 4.000 wereldwijde klanten, zowel grote als kleine, het bedrijf heeft ervaring met de grootste namen in de supply chain-industrie, van technologieleiders tot adviesbureaus en wederverkopers.

Het Global Alliance-programma van Blue Yonder biedt naadloze, ongekende toegang tot alle expertise die G-Nius nodig heeft om supply chain-succes te bereiken. Als lid van de Blue Yonder-alliantie is G-Nius  onderdeel van een elite-gemeenschap van meer dan 100 deskundige bedrijven wereldwijd – allemaal gevestigde leiders in het leveren van uitstekende supply chain oplossingen.

WMS is een belangrijk onderdeel van de supply chain voor G-Nius en Blue Yonder is een geprezen systeem binnen de Warehouse Management Systems-markt. G-Nius heeft daardoor veel ervaring en kennis van Blue Yonder die intensief toeneemt gedurende deze samenwerking.

Wil je meer weten over onze samenwerking met Blue Yonder en hoe wij jou hiermee kunnen ondersteunen? Neem dan contact op met Leo Keller via 06 22 30 24 60.