2022 is een speciaal jaar voor G-Nius

Dit jaar is een bijzonder jaar voor G-Nius. In 2022 bestaat G-Nius namelijk 20 jaar. Deze mijlpaal willen wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Daarom duiken wij in het geschiedenis van G-Nius, kijken we naar het heden en blikken we vooruit. Dit doen we samen met oprichter Gijs-Jan, commercieel directeur Leo Keller en spreken we de mensen die dicht bij onze onderneming staan.

Iedere maand delen wij een nieuw bericht en kom je meer te weten over G-Nius, onze missie en visie en de personen achter G-Nius. We beginnen bij hoe het allemaal begon, waarom is G-Nius opgericht en op welke plekken waren wij gehuisvest.

Wil je op de hoogte blijven van ons nieuws? Hou onze website dan in de gaten of volg ons op LinkedIn.

Welkom terug bij G-Nius Michael Bandel

Dit jaar zijn wij begonnen met een nieuwe collega, of beter gezegd een oud-collega is terug bij G-Nius. Michael Bandel heeft zich namelijk weer bij het team gevoegd. Wij zijn blij dat hij ons team komt versterken. Hij stelt zich kort aan je voor.

“Even voorstellen, Michael Bandel, terug op het oude honk in het jaar waarin G-Nius haar 20-jarig bestaan viert.

Hoe mooi kan het zijn om juist nu samen de krachten wederom te bundelen. Met mijn 20+ jaar ervaring in sales, salesmanagement en marketing ga ik de klanten en professionals helpen om hun ambities waar te maken.

Breed geïnteresseerd, nieuwsgierig en ervaren in diverse branches. Actief golfer en Bourgondiër.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche, kijk ik er naar uit om samen met de professional en de organisatie te bepalen wat er nu nodig is om de ambities van morgen te realiseren.”

Wil je meer weten of Michael en wat hij voor jou kan betekenen? Neem dan contact met hem op via mbandel@g-nius.nl of bel/Whatsapp naar 06-55796056.

G-Nius behoudt SNA-keurmerk

Ook dit keer hebben wij na de periodieke controle van de SNA een positieve uitslag ontvangen. Dit betekend dat G-Nius ook het komende half jaar een SNA-gecertificeerde (NEN-4400-1) onderneming blijft.

Met het SNA-keurmerk worden voor zowel opdrachtgevers als voor inleners de risico’s in het kader van de inleners- en ketenaansprakelijkheid beperkt. Voor G-Nius een belangrijk middel om de kwaliteit en betrouwbaarheid aan onze opdrachtgevers te tonen. Wil je meer weten over het SNA-keurmerk? In dit artikel leggen wij uit waarop wij gecontroleerd worden. Ook leggen wij uit wat de voordelen zijn van het samen werken met een onderneming die SNA gecertificeerd is.

Uiteraard zijn wij erg trots dat wij deze certificering te mogen behouden. Op deze manier kunnen wij zekerheid bieden naar zowel opdrachtgevers als professionals.

G-Nius voor freelance IT-opdrachten

Bij G-Nius merken wij dat er steeds meer vraag is naar IT-professionals die onze opdrachtgevers op freelance- of interimbasis kunnen ondersteunen. Het is voor ons daarom ook geen uitzondering dat wij naast detachering en detavast, onze opdrachtgevers ook helpen bij het vinden van de geschikte IT-freelancer.

Daarnaast helpen wij ook interim en freelance IT-specialisten bij het vinden van uitdagende freelance IT-opdrachten. Met ons grote netwerk hebben wij veel persoonlijk contact met inhurende managers die ondersteuning zoeken op het snijvlak van business en IT. Hierdoor weten wij wat er in de markt speelt en kunnen wij freelancers snel helpen aan nieuwe opdrachten.

Onze werkwijze is gebaseerd op het PRIDE-principe. Dit houdt in dat wij veel waarde hechten aan persoonlijk contact, respect, integriteit, duurzaamheid en expertise. Met deze werkwijze willen wij een solide en eerlijke samenwerking opbouwen met onze opdrachtgevers en onze professionals. Zo weten alle partijen waar ze aan toe zijn.

Ben jij op zoek naar freelance IT-opdrachten of naar een IT’er die jouw afdeling tijdelijk op freelancebasis kan ondersteunen? Neem dan contact met ons op via 073-610 14 69 of mail naar info@g-nius.nl. Onze business managers kijken graag samen naar de mogelijkheden die G-Nius kan bieden.

Nieuw vacatureoverzicht

Ben je een IT-professional en zoek je naar een nieuwe uitdaging? Dan heb je vast wel eens op onze vacaturepagina gekeken. Hier vind je een overzicht van onze IT vacatures. Om deze pagina gebruiksvriendelijker te maken, hebben wij de pagina een update gehad.

Om je nog beter te helpen bij het vinden van een nieuwe rol hebben wij het vacatureoverzicht op onze website een nieuw uiterlijk gegeven. Om de IT vacatures overzichtelijk te maken hebben wij filters toegevoegd zodat je makkelijker en sneller vacatures kan vinden die aansluiten bij jou specialisatie.

Ook de vacature teksten hebben wij aangepast. Je krijgt nu in een oogopslag een duidelijk beeld van de locatie, het aantal uur en de contractvorm van de vacature. Onze IT vacatures zijn gesorteerd op datum. Zo zie je altijd de nieuwste vacature bovenaan staan.

Heb je een rol gevonden die aansluit bij jou wensen? Dan kan je direct solliciteren door jouw cv te versturen via het contactformulier onderaan de vacature. Wil je eerst meer informatie ontvangen of heb je vragen? Neem dat contact op met de G-Nius Business Manager die gekoppeld is aan de rol. Hij of zij kan jou meer vertellen en jouw sollicitatie meteen in behandeling nemen.

Staan er op dit moment geen IT vacatures in het overzicht die passen bij de volgende stap in jouw carrière? Verstuur dan vrijblijvend jouw cv naar onze recruiters. Wanneer er dan een rol beschikbaar komt die aansluit bij jou dan nemen wij contact op met je.

Business dag 2022

Op vrijdag 26 november was het tijd voor de jaarlijkse G-Nius business dag. De business dag is een moment waarop wij bij G-Nius terugblikken op het afgelopen jaar. We kijken samen naar wat er goed is gegaan maar ook naar wat er beter kan. Dit nemen we mee in de plannen voor 2022 die we tijdens deze dag ook bespreken.

Dit jaar vond de business dag plaats bij de vergaderlocatie van Meeters in Uden. Een mooie en goed verzorgde locatie. Hier hebben wij plaats genomen in een van de vergaderzalen waar wij, op uiteraard 1,5 meter afstand van elkaar, terug hebben gekeken op de doelstelling die waren gesteld voor 2021. Terugkijkend op het afgelopen jaar kunnen wij gelukkig concluderen dat G-Nius nog steeds een sterke positie heeft.

Naast een terugblik hebben wij ook onze nieuwe plannen en doelstellingen voor 2022 aan elkaar gepresenteerd. Tijdens deze presentaties is er altijd veel ruimte om elkaar feedback te geven. Door op deze open manier met elkaar in gesprek te gaan worden nieuwe inzichten gecreëerd en nieuwe ideeën geboren.

Om de dag af te sluiten hebben wij met z’n allen een hapje gegeten bij Big Boys Grillmasters in Uden. Op een unieke en gezellige locatie hebben wij genoten van heerlijke gerechten van de barbecue.

De business dag 2022 was wederom een succes en wij kijken terug op een goed 2021 met mooie samenwerkingen. Voor ons was het ook een jaar waarin we gelukkig allemaal gezond zijn gebleven.

Wij hebben nu al zin in het nieuwe jaar. Een jaar waarin we kunnen samenwerken aan nieuwe projecten en onze opdrachtgevers en professionals weer mogen ondersteunen.

Ben je benieuwd wat G-Nius nu en in 2022 voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en onze business managers leggen je graag de mogelijkheden uit. Bel direct naar +31 (0)73 610 14 69 of mail naar info@g-nius.nl.

Verander jouw wachtwoord!

24 november is het nationale verander je wachtwoord dag. Het is belangrijk om regelmatig jouw wachtwoord te veranderen om te voorkomen dat jouw account gehackt wordt. Wachtwoorden moeten vandaag de dag aan een heleboel eisen voldoen, zoals hoofletters, kleine letters, cijfers en een speciale tekens. Toch maken veel mensen nog steeds gebruik van zwakke wachtwoorden.

Veiliger internetten

Vaak staan mensen niet stil bij het gebruik van hun wachtwoorden. Mensen vinden het vaak moeilijk om meerdere wachtwoorden te onthouden, dus gebruiken zij hetzelfde wachtwoord voor meerdere accounts, zoals sociale media sites, e-mails, websites en zelfs bankieren of Digi-D. Dit maakt het niet alleen makkelijker voor jezelf, maar ook voor hackers. Ook hoor je steeds vaker dat wachtwoorden betrokken zijn bij een data lek, waardoor jouw wachtwoord onveilig is. Het is dus niet zo handig om hetzelfde wachtwoord te gebruiken voor meerdere sites. Toch gebruikt 60% van de Nederlanders hetzelfde wachtwoord voor meerdere sites.

Checken

De nationale verander je wachtwoord dag is verzonnen door de website Tweakers en werd gesteund door het Openbaar Ministerie, Direct Research, Radar en True. Het is vooral opgericht zodat mensen hun wachtwoorden gaan checken, mensen bewustmaken van hoe belangrijk dit is en uitleggen hoe je een goed wachtwoord bedenkt.

Tips voor sterke wachtwoorden

  1. Gebruik verschillende wachtwoorden voor verschillende sites.
  2. Gebruik niet je eigen naam of andere persoonlijke gegevens die makkelijk te achterhalen zijn.
  3. Combineer meerdere woorden.
  4. Gebruik minimaal 8 tekens.
  5. Gebruik een unieke cijfercombinatie.
  6. Gebruik speciale tekens zoals, #, @, !

De G-Nius PRIDE-werkwijze

De basis van onze werkwijze ligt bij het investeren in een solide en persoonlijke samenwerking met onze opdrachtgevers, professionals en collega’s. Om dit te bereiken heeft G-Nius een eigen werkwijze ontwikkeld gebaseerd op het PRIDE-principe. PRIDE staat voor Professioneel, Respect, Integer, Daadkracht en Expertise. 

Professioneel;

G-Nius is een stabiele partner. Wij stellen kwaliteit en handelen met respect en eerlijkheid voorop. Daarbij vinden wij het belangrijk dat onze werkwijze efficiënt is, ook wanneer de omstandigheden wijzigen. Bij G-Nius werken wij daarom met een team dat nauwkeurig, flexibel en daadkrachtig te werk gaat.

Respect;

Een samenwerking met G-Nius is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Dit vertrouwen kan alleen worden opgebouwd wanneer er met respect wordt gehandeld. Wij zijn van mening dat respect begint bij goed luisteren naar elkaar. Want alleen door te luisteren kan je iemand pas echt goed leren kennen, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Daarbij vinden wij het belangrijk om elkaars mening te respecteren. 

Integer;

Wij vinden integriteit en eerlijkheid essentieel voor het opbouwen van een duurzame samenwerking. Door eerlijk en open te communiceren zijn afspraken duidelijk voor alle partijen. En maken wij een afspraak? Dan komen wij deze na. 

Gedurende het gehele bemiddelingstraject en ook daarna blijven wij duidelijk en persoonlijk communiceren naar onze opdrachtgevers en professionals. 

Ons professionele team gaat zorgvuldig om met de gegevens van onze relaties. Daarnaast borgen wij onze betrouwbaarheid met de SNA nen-certificering.

Daadkracht;

Bij G-Nius zijn we aanpakkers. Onze Business Managers nemen veel werk uit handen en houden regelmatig contact met opdrachtgevers om de projectvoortgang te evalueren. Ook blijven we in gesprek met onze professionals. Zo houden wij de vinger aan de pols en kunnen we verdere ondersteuning bieden als dat nodig is. Omdat wij werken met passie halen wij voldoening uit het realiseren van een perfecte match tussen een opdrachtgever en een professional.

Expertise;

Met onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige vakkennis opgedaan om onze opdrachtgevers en professionals te voorzien van passend advies en de juiste ondersteuning. Door het volgen van de laatste ontwikkelingen houden wij onze kennis up-to-date. Zo kunnen wij onze service aanpassen en onze relaties voorzien persoonlijk advies op maat.

Met onze werkwijze streven wij naar een optimale ondersteuning van onze opdrachtgevers en professionals. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid. 

Meer weten over onze werkwijze? Onze Business Managers geven graag mee informatie in een persoonlijk gesprek. Neem dan contact met ons op via info@g-nius.nl of bel 073-610 14 69 voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bereikbaarheid binnenstad Den Bosch

In verband met wegwerkzaamheden is op dit moment de binnenstad van Den Bosch beperkt bereikbaar vanaf Vught. Omdat G-Nius midden in de binnenstad is gevestigd heeft dit ook invloed op de bereikbaarheid van ons kantoor. Wij geven je daarom meer informatie over de bereikbaarheid van de binnenstad.

In augustus is gestart met de herinrichting van de rotonde bij Van der Valk Vught. Deze drukke rotonde is onderdeel van een belangrijke fietsroute tussen ’s-Hertogenbosch en Vught . Daarnaast vorm de rotonde een belangrijk onderdeel van een drukke toegangsweg naar de binnenstad van Den Bosch. Helaas leidt deze drukte vaak tot gevaarlijke situaties waarbij fietsers regelmatig omver worden gereden.

Een turborotonde moet meer veiligheid bieden voor fietsers. Het gemotoriseerd verkeer wordt gescheiden van het fietsverkeer door twee fietsbruggen aan te leggen. Dit zorgt niet alleen voor meer veiligheid maar ook voor een betere doorstroom van het verkeer.

Effect op de bereikbaarheid binnenstad Den Bosch

De rotonde is vanaf maandag 1 november 2021 6.00 uur tot en met zondag 19 december 2021 21.00 uur is afgesloten. Wil je ons kantoor bezoeken en kom je met de auto vanaf A2 (Eindhoven) of N65 (Tilburg)? Dan adviseren wij je om afslag Sint Michielsgestel (22) te nemen. Vanaf maandag 20 december is de rotonde inclusief fietsbruggen open voor alle verkeer.  

G-Nius Borrel

Na lange tijd was het eindelijk weer mogelijk om samen met alle G-Nius medewerkers te genieten van een drankje en een hapje. Het was een mooi moment om elkaar weer eens persoonlijk te zien en te spreken.

We keken er lang naar uit om samen met onze medewerkers op een ontspannen manier en buiten kantoor gezellig een borreltje te drinken. Helaas gooide corona een aantal keer roet in het eten. Maar gelukkig was het 14 oktober weer mogelijk om elkaar de hand te schudden en bij te praten.

De borrel vond plaatst op een unieke locatie midden in het historische centrum, namelijk bij Brasserie restaurant Het Bolwerk in ‘s-Hertogenbosch. Het Bolwerk Sint Jan bestaat uit een gebouw dat in de stadswal verdwijnt met daarboven een dakpark. Ontwerper van het dakpark is Martien van Osch.

Het was een gezellige avond en we kijken nu al weer uit naar het volgende moment waarop we elkaar weer kunnen zien.