SUZANNE VERHEIJDEN

Marketing & communicatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suzanne Verheijden woont in Berkel-Enschot. Na haar studie is ze werkzaam geweest als communicatiemedewerker in de detailhandel en e-commerce. Na een uitstapje in de vastgoedbranche was het voor haar tijd voor een nieuwe uitdaging, die aansluit bij haar passie voor marketing en communicatie.

In haar vrije tijd gaat Suzanne graag sporten. Hardlopen, fitness en mountainbiken doet ze het liefst. Daarnaast houdt ze van lekker eten en gezelligheid. Ze spreekt daarom vaak met vrienden af om samen te koken en een hapje te eten.

“G-Nius werkt met veel betrokkenheid aan een sterke relatie met opdrachtgever en medewerkers. Er wordt goed geluisterd naar elkaar en persoonlijk contact staat voorop. De sfeer binnen het team is informeel en respectvol. En er is genoeg ruimte om te lachen. Samen wandelen na de lunch geeft extra energie voor de middag en is gezond en gezellig. Dit zijn allemaal factoren die ervoor zorgen dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.”

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail*

  Telefoonnummer

  Adres


  *Hierbij verklaar ik kennis te hebben genomen van de privacy verklaring van G-Nius B.V. en ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt.


  Upload jouw cv* (PDF of Word bestanden)


  Upload your motivation (PDF of Word bestanden)