VALERIE VAN ARKEL

JUNIOR BUSINESS MANAGER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valerie van Arkel is 19 jaar en woont in ‘s-Hertogenbosch. Ze studeert aan Avans Hogeschool en zit nu in haar derde jaar van de opleiding Bedrijfskunde. Na de minor Consultancy te hebben gevolgd, zet zij nu de vervolgstap. Ze begin als stagiair en draait nu fulltime mee als junior Business Manager.

Valerie vindt het leuk om in haar vrije tijd haar tijd door te brengen samen met haar vriendinnen onder het genot van een hapje en drankje.

“Wat ik persoonlijk als heel prettig ervaar binnen G-Nius is de ruimte die ik krijg als junior businessmanager om mij te ontwikkelen. Het hele team staat klaar om elkaar te ondersteunen en elkaar uit te dagen. Dit gaat gepaard met een positieve en fijne werksfeer binnen G-Nius. Er is een open en transparante communicatie met elkaar, maar ook met de klant en de professionals. G-Nius onderscheid zich dan ook van de concurrenten door de eerlijkheid, kwaliteit, transparantie en persoonlijke aandacht die zij geven. Al deze factoren zorgen er samen voor dat ik mij warm ontvangen voel binnen G-Nius.”

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail*

  Telefoonnummer

  Adres


  *Hierbij verklaar ik kennis te hebben genomen van de privacy verklaring van G-Nius B.V. en ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt.


  Upload jouw cv* (PDF of Word bestanden)


  Upload your motivation (PDF of Word bestanden)