LEO KELLER

Managing Director

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leo kent een lange geschiedenis binnen G-Nius. In 2005 begon hij als stagiair en nadat hij afstudeerde zette hij zijn eerste stappen in zijn carrière als Junior Business Manager. Na een kort uitstapje tussen 2011 en 2012, keerde hij terug als Business Manager om zich te specialiseren op het gebied van IT-detachering en Consultancy.

Met zijn sterke leiderschap en vernieuwende blik bouwt hij als Managing Director, samen met het team, aan de groei en ontwikkeling van G-Nius. Hierbij staan de normen, waarden en persoonlijke werkwijze, waarmee Gijs-Jan 20 jaar geleden G-Nius oprichtte, centraal.

Met zijn ruime ervaring binnen G-Nius en diepgaande expertise in met name Warehouse Management Systems, kent Leo Keller de onderneming, het vak én de branche van binnen en buiten. Leo staat binnen de onderneming bekend als de netwerker. Zijn bereidheid om met iedereen een gesprek aan te gaan is de sleutel tot zijn succes. Hierdoor is hij in staat gebleken ons netwerk over de landsgrenzen heen te tillen en verder uit te breiden.

Leo staat bekend als fanatieke sporter en een echte familieman. Als hij tijd heeft staat hij het liefst op het voetbalveld. Daarbij vind het tijd doorbrengen met zijn gezin erg belangrijk. Zijn kinderen staan altijd op nummer 1.

Ben je benieuwd wat Leo voor jou, als opdrachtgever of professional, kan betekenen? Hij nodigt je graag uit voor een persoonlijk gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

    Voornaam*

    Achternaam*

    E-mail*

    Telefoonnummer*

    *Hierbij verklaar ik kennis te hebben genomen van de privacy verklaring van G-Nius B.V. en ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt.