FRANK CLAASSEN

Lead Sales & Business Management

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frank Claassen woont in Uden en is al sinds 2017 Business Manager bij G-Nius. Frank is vanuit de horeca een nieuwe uitdaging aangegaan in de zakelijke dienstverlening waarbij hij uitgebreide ervaring heeft opgedaan in werving & selectie trajecten en in projectmatige detachering.

Naast het realiseren van een match tussen klant en professional, haalt hij veel voldoening uit het uitbouwen van zowel nieuwe als bestaande relaties. Frank geeft aan zich te willen profileren als Business Partner waarin het zijn doel is om een samenwerking te realiseren voor de lange termijn waarin transparantie kenmerkend is. Zowel met klant als met kandidaat denkt hij graag mee om zodanig de optimale dienstverlening te garanderen.

“Wat ik persoonlijk erg bijzonder vind is de manier hoe G-Nius zich onderscheidt van onze concurrenten. Eerlijkheid, kwaliteit voor kwantiteit, persoonlijk contact, heldere afspraken en een communicatie die twee kanten opgaat. Dit zijn de ingrediënten van waaruit wij een samenwerking starten, zowel met onze professionals als met onze opdrachtgevers. Waarden om trots op te zijn en waarden die we als team uitdragen.”

In zijn vrije tijd is Frank veel bezig met zijn gezondheid. Hiervoor is hij regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast kan hij genieten van mooi toertochten met de motor.

Frank nodigt je graag uit om persoonlijk kennis te maken.

    Voornaam*

    Achternaam*

    E-mail*

    Telefoonnummer*

    *Hierbij verklaar ik kennis te hebben genomen van de privacy verklaring van G-Nius B.V. en ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt.