Welkom Mike van Strien

Op 1 september 2022 is onze nieuwe collega Mike van Strien begonnen als Business Manager. Mike is een ervaren Business Manager. Zijn focus ligt op het bouwen van solide en persoonlijke relaties met professionals en opdrachtgevers. Wij laten Mike zichzelf graag voorstellen.

‘Mike van Strien, 35 jaar en woonachtig in Berkel-Enschot met mijn vrouw Anouk en zoons Raff (2) en Dex (1). Naast werken ben ik betrokken bij de plaatselijke voetbalclub als assistent trainer van het eerste elftal en ben ik echt een club man.

De tijd die over blijft breng ik graag door met vrienden of natuurlijk mijn gezin. Een dagje uit, lekker borrelen met vrienden of gewoon relaxed een serie kijken op Netflix, daar kan je mij allemaal blij mee maken.

Sinds september 2022 ben ik werkzaam bij G-Nius. Daarvoor heb ik jarenlang ervaring opgedaan binnen de wereld van detachering.
Mijn kracht ligt in het persoonlijke. Verbinden op persoonlijk niveau is nodig om een sterke relatie op te bouwen waarin ik een opdrachtgever of professional kan adviseren of ondersteunen in hun bedrijf of loopbaan. Door middel van aandacht en oprechte interesse ben ik in staat om te achterhalen wat iemand motiveert en drijft en kan ik samen met iemand een traject aan gaan om het maximale uit hun carrière te halen.’

Wil jij weten hoe Mike jou als professionals of opdrachtgever kan helpen? Neem dan contact met hem op via mvanstrien@g-nius.nl of +31 6 29 45 08 12.