Welkom terug Valerie van Arkel

Valerie van Arkel is haar avontuur bij G-Nius in januari 2022 begonnen als stagiaire tijdens haar opleiding Bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool. In juni 2023 heeft Valerie haar afstudeerjaar aan de opleiding Bedrijfskunde succesvol afgerond. Sinds deze maand is ze weer onderdeel van ons team als Recruitment Consultant.

Valerie van Arkel is een enthousiaste inwoner van ‘s-Hertogenbosch. Gedurende haar studie heeft Valerie veel kennisgemaakt met het recruitment vak. Tijdens haar stage bij G-Nius heeft ze naast waardevolle en leerzame ervaring ook veel branche gerelateerde kennis opgedaan.

Op de vraag waarom heb je weer voor G-Nius gekozen geeft ze het volgende antwoord:

“Ik heb ervoor gekozen om bij G-Nius terug te komen vanwege de ruimte die ik krijg om mezelf te ontwikkelen. Het hele team staat klaar om elkaar te ondersteunen en uit te dagen, wat zorgt voor een positieve en prettige werksfeer binnen het bedrijf. Wat G-Nius onderscheidt van concurrenten is de nadruk op eerlijkheid, kwaliteit, transparantie en persoonlijke aandacht. Valerie voelt zich dan ook warm ontvangen bij G-Nius.”

Naast haar werk heeft Valerie nog een andere passie: genieten van het goede leven als echte Bourgondiër. In haar vrije tijd is ze vaak te vinden in de prachtige binnenstad van ‘s-Hertogenbosch, waar ze samen met haar vriendinnen geniet van heerlijke hapjes en drankjes. Om een beetje in balans te blijven, houdt Valerie van sporten en wandelen.

We zijn blij dat Valerie met haar kennis, enthousiasme en positieve instelling weer onderdeel is van ons team. En we kijken we ernaar uit om samen haar carrière en ontwikkeling verder vorm te geven.