Zomeruitje 2023 – Sup clinic

Om de zomer samen in te luiden zijn wij vorige week met het team van G-Nius op pad geweest. Daarnaast was het de perfecte gelegenheid om onze 3 nieuwe collega’s (Tom, Valerie en Muriel) beter te leren kennen. Wij maakten ons klaar voor een sup clinic bij de IJzeren man in Vught met aansluitend een heerlijk etentje bij het IJM Strandhuys.

Nadat iedereen zijn werkoutfit had verwisseld voor een sport-/zwemoutfit dronken we samen nog een drankje om moed te verzamelen voor de clinic. Met de instructeur liepen we vol goede moed naar de supboarden toe. Na een korte uitleg zijn we het water opgegaan, eerst op onze knieën maar al snel gingen de meesten staan.  

In plaats van een clinic werd het al snel een wedstrijdje wie het langste droog kon blijven staan. Sommigen vielen uit zichzelf al om en anderen werden omgeduwd. Het was een hevige strijd. Eén collega heeft het toch droog weten te houden. Benieuwd wie dat is? Kijk dan snel de onderstaande compilatie video.

Natuurlijk werd er ook nog een wedstrijdje om het eiland gedaan. De competitiviteit spatte ervan af. Hoewel het op een gegeven moment behoorlijk begon te regenen hebben wij allemaal genoten van deze leuke activiteit. Na een warme douche konden we aanschuiven bij het restaurant. Een perfecte start van de zomer!

We kijken enthousiast terug op ons zomeruitje en kunnen nu al niet wachten op de wintereditie.