10 vragen voor Suzanne

Maak kennis met de gezichten achter G-Nius. We geven we je de kans om onze collega’s beter leren te kennen, hiervoor stellen we ze 10 vragen. Deze week is Suzanne aan de beurt.

Suzanne Verheijden is sinds september 2020 onderdeel van ons team als marketing- en communicatiespecialist. Tijd om haar beter te leren kennen.

1. Koffie of thee?
Thee. Ik kan echt liters thee drinken.

2. Streamingsdienst of tv?
Streamen.

3. Strandvakantie of een actieve vakantie?
Een combinatie. Ik kan absoluut niet lang stilzitten dan ga ik me vervelen. Maar ik ben ook wel echt gek op de zon. Een ideale vakantie is daarom bijvoorbeeld een duikvakantie. In de ochtend een duik, lunchen op het strand en daarna weer het water in. Maar ik wil ook dingen zien. Ik vind het zonde om naar een land te gaan en niks van de cultuur mee te krijgen. Dus een combinatie van dingen doen, zien en strand.

4. Ochtend- of avondmens?
Een ochtendmens. Sowieso. Ik vind het heerlijk om in de ochtend op pad te gaan. Vaak is het dan nog lekker rustig. En de kinderen zijn ook altijd vroeg wakker dus ik moet er wel vroeg uit. 😉

5. Ontbijt of avondeten?
Dat is moeilijk… Als ik echt moet kiezen dan avondeten.

6. Koken of uiteten?
Uiteten. Ik ben gek op lekker eten. Ook koken vind ik leuk maar sinds ik kinderen heb, heb ik minder tijd om dit uitgebreid te doen.

7. Wijn of bier?
Moeilijk, ligt aan het moment. Meestal wijn, maar een speciaal biertje vind ik ook erg lekker.

8. Sporten of bankhangen?
Sporten! En dat het liefste in de natuur.

9. Fietsen of lopen?
Dat ligt aan het moment en het weer. Ik vind het heerlijk om te wandelen of hard te lopen. Maar mooie routes rijden en stuk gaan op de mountainbike vind ik ook leuk.

10. Hond of kat?
Hond.