Functioneel Beheerder ITSM

 • Locatie: Uden, Noord-Brabant
 • Remote: Hybrid
 • Type: Vast Dienstverband
 • Profession: IT
 • Date: 15 mei 2024
Solliciteer direct!

Ben jij de functioneel beheerder ITSM die; probleemoplossend is, goed kan luisteren en servicegericht is? Dan zoeken wij jou!

Als pro actief type ga je aan de slag met het beheer van ServiceNow, de ITSM tool.

Je luistert aandachtig naar gebruikersvragen en speelt erop in met oog voor zowel technische als zakelijke aspecten. Je vertaalt organisatorische behoeften naar technische oplossingen.

Tegelijkertijd tackel je meerdere uitdagingen en werk je constant aan optimalisatie en verbetering van beheerde applicaties. Samen met collega's in Functioneel Beheer vorm je een krachtig team dat de samenwerking versterkt.

De organisatie
Je bent niet alleen, maar een lid van het ruim 40-koppige ICT-team, gevestigd op ons hoofdkantoor. Flexibel werken op afstand is mogelijk. Je werkt samen met specialisten in een team waarin sparren en brainstormen over nieuwe ideeën altijd mogelijk is. We geven elkaar vrijheid en vertrouwen, met focus op teamgeest, betrokkenheid en aandacht voor elkaar.

Jij hebt het in je
Je voelt je het meest op je gemak in een rol waarin je actief en zelfstandig problemen aanpakt. Je bent proactief, kunt zelfstandig werken en hebt het vermogen om het overzicht te behouden en prioriteiten te stellen. Je hebt een scherp oog voor details en bent een uitstekende luisteraar. Door je bekwaamheid in zowel de taal van ICT als van de zakelijke kant, haal je voldoening uit interacties met zowel eindgebruikers als collega's. Je uitgebreide kennis, werkervaring en specialisatie in ITSM-tools maken van jou de ideale kandidaat voor deze functie. Je hebt diepgaande kennis van ITIL-processen en beschikt over uitgebreide vaardigheden op het gebied van Javascript, HTML, CSS en Widgets, wat van cruciaal belang is voor je succes in deze rol.

Over de organisatie
Een vooruitstrevende organisatie die menselijkheid centraal stelt, en intelligente oplossingen aandraagt voor komende facilitaire vraagstukken. Met een heldere visie die zich richt op het positief beïnvloeden van mensen, het milieu en de maatschappij, zetten zij zich in voor een meer duurzame wereld.

Door te investeren in een gezonde, gastvrije en gelukkige werkomgeving, leggen zij de nadruk op de ontwikkeling van hun medewerkers. Het hoogste doel is ervoor te zorgen dat iedere individu zich gewaardeerd, uitgedaagd en erkend voelt.

Wat bieden wij jou
Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden je in jouw loopbaan te blijven ontwikkelen. Zo bieden wij jou op basis van 40 uur per week:

 • Een goed salaris tussen 3000,- en 4225,- bruto per maand dat past bij jouw kennis, ervaring en ontwikkeling.
 • Een bonus tot 6% en een keuzebudget van 2,5%.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Reiskosten- en internetvergoeding.
 • 26 vakantiedagen en 6 atv-dagen.
 • Hybride werkmogelijkheden en alle vrijheid om je eigen agenda in te delen. Wij zorgen voor de middelen: laptop, telefoon, modern kantoor en ingerichte thuiswerkplek.

Ben jij de functioneel beheerder ITSM die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

Neem bij vragen contact op met Frank Claassen fclaassen@g-nius.nl of bel naar +31 06 15 16 58 44

 

Solliciteer direct!

Bericht naar een G-Nius.
Voeg CV toe in DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

Wij verwerken momenteel je sollicitatie, een moment geduld a.u.b!