Welkom Jasper Straatman

Deze week heeft Jasper Straatman zich bij ons team gevoegd. Jasper zal tot de zomer ons team versterken als junior sales en marketingmedewerker.

Als onderdeel van zijn studie zal Jasper meewerken om ervaring op te doen op het gebied van marketing en sales. Om hem zoveel mogelijk bij alle werkzaamheden te betrekken zal hij nauw samenwerken met onze business managers en de marketingafdeling.

Om Jasper wat beter te leren kennen hebben we hem gevraagd om een klein stukje over zichzelf te schrijven.

“Mijn naam is Jasper Straatman, ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Berkel-Enschot. Op het moment studeer ik op Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch aan de opleiding marketing management.

Naast werken en studeren houd ik mijzelf graag bezig met gezellige dingen doen met mijn familie en vrienden. Daarnaast ben ik een erg geïnteresseerd voetballiefhebber, in mijn vrije tijd kan ik mijzelf hier goed mee vermaken.

Mijn interesses op vakgebied zijn gericht op de sales, ik vind het erg leuk om met de klant in contact te komen en ervoor te zorgen dat deze tevreden is.

Wil jij net als Jasper ook werkervaring opdoen bij G-Nius? Neem dan contact op met Leo Keller (lkeller@g-nius.nl/+31 (0)6 22 30 24 60) of kijk op www.werkenbijg-nius.nl.