Welkom Jurgen von Schmidt

Deze week is Jurgen von Schmidt begonnen als Junior Business Manager bij G-Nius. Jurgen is derdejaars student bedrijfskunde en volgt zijn opleiding aan de Avans hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. Omdat hij op steenworp afstand van ons kantoor woont komt hij iedere dag op de fiets.

Als Junior Business Manager zal Jurgen het komende half jaar zijn collega’s ondersteunen en de interne processen beter leren kennen. Daarnaast zijn hij zich richten op het thema Employer Branding en wat het effect hiervan is op onze onderneming.

Maak kennis met Jurgen

Jurgen stelt zichzelf graag voor:

Ik zou durven zeggen dat ik een passie heb voor krachttraining en mijn kennis verbreden. Ik vind het erg leuk om nieuwe dingen te leren over van alles en nog wat. In mijn vrije tijd kijk ik daarom ook regelmatig documentaires of lees ik boeken (non fictie) over veel verschillende onderwerpen.

Ook is krachttraining een groot deel van mijn vrije tijds besteding, het helpt me bij het ontspannen en om m’n hoofd leeg te maken. Daarnaast vind ik het ook gewoon heel leuk om bek af met een gevoel van voldoening naar huis te gaan.

Vanaf eind augustus loop ik stage bij G-Nius als Junior Business Manager. Deze stage is onderdeel van mijn studie bedrijfskunde. Naast het meelopen als Junior Business Manager bij G-Nius ga ik als bedrijfskundige aan de slag met een onderzoek over employer branding.”

Lijkt het jou ook leuk en leerzaam om bij G-Nius stage te lopen? Wil jij werken binnen een team dat enthousiast is en barst van de energie? Neem dan contact op met Leo Keller. Bel of WhatsApp naar 073-6101469 of mail naar lkeller@g-nius.nl.