Beschikbare IT-professionals bij G-Nius

Bij G-Nius vind je snel beschikbare IT-professionals die bij jouw opdracht aansluiten. Met onze jarenlange ervaring en kennis hebben wij een groot netwerk met IT-professionals opgebouwd. Is er een project waarvoor je op zoek bent naar een professionals die snel ingezet kan worden? Wij bieden ondersteuning bij het vinden van de perfecte match.

Er is veel vraag naar IT-specialisten door heel Nederland maar ook daarbuiten. Gelukkig hebben wij bij G-Nius in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd met professionals die beschikken over de juiste kennis, ervaring en motivatie. Zij zijn inzetbaar in binnen- en buitenland.

Mede door de Corona-crisis zijn er veel interim professionals beschikbaar gekomen die wij uiteraard graag aan een nieuwe opdracht helpen. Hierdoor hebben wij op korte termijn professionals beschikbaar zowel op interim basis als middels een deta-vast constructie.

Wij kunnen je snel helpen bij het vinden van de geschikte specialist. Op dit moment hebben wij de volgende beschikbare IT-professionals bij G-Nius:

– Software Engineer (C#, ASP.NET, MS Dynamics CRM, SQL) – Eindhoven
– Supply Chain Manager (SAP, ERP, Oracle, PowerBI, SQL, Python) – Sittard
– WMS Consultant (WMS, TMS, JDA/Blue Yonder Discrete, Dispatch) – EU
– Junior System Engineer (MCSA, ITIL, ServiceNow, VMware, O365, Microsoft) – Amsterdam
– Senior Tester (ISTQB, TMAP, ITIL, Selenium, CI/CD, Specflow) – Rotterdam
– Changemanager (Agile, Prince 2, LEAN, PDCA) – Amsterdam
– Senior Scripter (ISTQB, TMAP, ITIL, Selenium, CI/CD, Specflow) – Rotterdam
– Packager (SCCM, Azure, Intune, App-V, O365, W10) – Haarlem

Naast bovenstaande beschikbare IT-professionals heeft G-Nius partners binnen verschillende branches waarmee wij een solide samenwerking hebben. Wij kijken graag met je mee naar de meest geschikte match voor jouw vraagstuk. Ons doel is om een oplossing te vinden voor onze opdrachtgevers. Dit doen wij door zoveel mogelijk maatwerk te bieden.

Heb je interesse of meer wil je meer informatie over onze professionals of onze diensten? Neem gerust contact met een van onze Business Managers op via 073-610 1469 of mail naar info@g-nius.nl. Zij staat je graag te woord om gepast advies te geven.