G-Nius mini businessdag 2020

In de Mengfabriek, in de voormalige mengvoederfabriek Van de Heus, was donderdag 27 augustus de G-Nius mini businessdag. De meeting vond plaatst in het markante vierkante gebouw met het torentje aan de Diezekade. Tijdens deze halfjaarlijkse bijeenkomst hebben wij als team teruggekeken naar de behaalde successen van de afgelopen maanden. Het was een goed moment om de huidige stand van zaken te bespreken. Zeker na de onzekere tijd die de Corona-crisis met zich heeft meegebracht.

Uiteraard hebben wij ook vooruit gekeken naar de komende maanden. Onze business managers hebben hiervoor hun plannen en doelstellingen gepresenteerd om het jaar met mooie resultaten af te sluiten.

Aansluitend zijn wij aan boord gestapt van een sloep waarmee wij over de Stadsdommel, de Aa, Zuid-Willemsvaart stadstracé, de Dieze en de Ertveldplas hebben gevaren. Tijdens deze rondvaart hebben wij kunnen genieten van een heerlijke en goed verzorgde barbecue en een drankje.

Het was een geslaagde middag die ons extra positieve energie heeft gegeven. En wij kijken uit naar de laatste maanden van dit jaar.

Wil je weten wat G-Nius voor jou kan betekenen? Kijk dan voor de mogelijkheden voor professionals en opdrachtgevers op onze website of neem contact met ons op via +31 (0)73 610 14 69 of info@g-nius.nl.