Leo Keller naast commercieel directeur nu ook aandeelhouder van G-Nius

G-Nius heeft een nieuwe aandeelhouder: Leo Keller. Naast commercieel directeur is Leo Keller vanaf 1 januari 2021 ook, samen met Gijs-Jan Deenen, aandeelhouder van de onderneming die zich richt op het detacheren van IT-professionals. De formele overdracht vond plaats op 1 april 2021.

In 2005 startte Leo Keller als trainee bij G-Nius om na zijn afstuderen in 2007 als Junior Business Manager zijn eerste stappen in zijn carrière te zetten. Na een kort uitstapje tussen 2011 en 2012 keerde hij in april 2012 terug als business manager op het gebied van IT-detachering en consultancy. Op 1 januari 2018 werd Keller benoemd tot commercieel directeur bij G-Nius.

Leo Keller:
“Uiteraard wil ik Gijs-Jan bedanken voor deze unieke kans. Met deze stap hebben we de continuïteit gewaarborgd en mijn betrokkenheid bij G-Nius verder vormgegeven. Ik kijk dan ook uit naar de toekomst en de vervolgstappen die ik met deze mooie onderneming en het team voor ogen heb.”

Met zijn ruime ervaring binnen G-Nius en diepgaande expertise in met name Warehouse Management Systems, kent Leo Keller de onderneming, het vak én de branche van binnen en buiten. Hij zal met zijn sterke leiderschap en vernieuwende visie op de toekomst verder blijven bouwen aan de groei en professionalisering van G-Nius.

Gijs-Jan Deenen:

“Met de toetreding van Leo Keller als aandeelhouder zorgen we voor nog meer continuïteit en toekomstbestendigheid.”

Over G-Nius

G-Nius is een onderneming die zich richt op het succesvol inzetten van IT-professionals voor tijdelijke en vaste opdrachten in binnen- en buitenland. Daarbij ligt de focus op de vakgebieden: Energy & Utilities, IT & Consultancy, IT & Finance, IT & Healthcare, IT Logistics & WMS en Software & Development. De onderneming werd in 2002 opgericht door Gijs-Jan Deenen en is sindsdien gevestigd in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

Eén van de drijfveren achter G-Nius is het waarborgen van de continuïteit van ondernemingen. Hierbij streeft G-Nius te allen tijde naar een gezamenlijke doelstelling; een win-win situatie voor zowel de opdrachtgever als de gedetacheerde IT-professional. Dit doen zij door de juiste professional in te zetten op de juiste plek.

Meer weten over G-Nius? Bekijk dan de website www.g-nius.nl.