Maak kennis met een G-Nius professional

In dit interview laten we je kennismaken met G-Nius professional David Lembeck. Al ruim 3 jaar is David bij ons werkzaam als IT-professional. Naast zijn uitgebreide kennis en ervaring is David een professional die aansluit bij onze kernwaarden; Professioneel, Respect, Integer, Daadkracht en Expertise. Ontdek hoe David bij ons terecht is gekomen en hoe wij elkaar verstreken.

Hoe ziet jouw loopbaan eruit?
Ik ben afgestudeerd Piloot. Echter kwam ik 2018 niet aan de bak tijdens de financiële crisis. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt ik de logistiek te gaan werken. De inrichting en het optimaliseren van het WMS (Warehouse Management System) trok mijn aandacht en al gauw ontdekte ik dat ik best goed ben met de IT kant van de logistieke sector.

Na verschillende IT gedreven rollen ben ik nu als IT-projectmanager werkzaam via G-Nius in de logistiek. 

Hoe ben je in contact gekomen met G-Nius?
Via LinkedIn. Leo heeft mij benaderd met de vraag of ik interesse had in een rol als consultant via G-Nius.

Het eerste gesprek heb ik gevoerd met Gijs Jan. Dit was een interessant gesprek dat een groot deel over oldtimers ging in plaats van werk. Maar dat deerde niet. Het was een prettig gesprek en ik besloot daarom ook eens met Leo te gaan praten.

 Al snel was de deal beklonken had ik het vooruitzicht mijn kennis te mogen delen bij opdrachtgevers van G-Nius. 

Wat heeft G-Nius voor jou gerealiseerd?
G-Nius heeft mij actief geholpen bij het vinden van opdracht die bij past. Bij mijn huidige opdrachtgever (Ceva) kan ik, als WMS-consultant, veel van mijn eerdere opgedane kennis delen.

Hoelang ik bij Ceva kan blijven hangt samen met de hoeveelheid werk die er beschikbaar is. Mocht er niets meer binnen Ceva zijn dat bij mij past, weet ik dat ik de zekerheid van een vast contract mij rust geef. G-Nius zal dan weer met mij op zoek gaan naar een andere passende opdracht. 

Heb je het op dit moment naar je zin?
Ik heb het enorm naar mijn zin. Ik merk dat de verantwoordelijkheden die Ceva mij toedeelt passen bij waar ik mijn carrière wil staan.

Hoe is het contact met G-Nius?
In de dagelijkse praktijk word ik aangestuurd door de opdrachtgever. Inhoudelijk is er daarom geen sturing vanuit G-Nius. Maar met enige regelmaat spreken we elkaar over de voortgang van mijn project.

Op persoonlijk vlak is er zeer prettig contact met G-Nius. Korte lijntjes, persoonlijk contact met mij en oprechte interesse in mijn persoonlijk welzijn en het welzijn van mijn familie.

Voel je jezelf onderdeel van het G-Nius team?
G-Nius is een onderneming die zich kenmerkt in korte lijntjes en veel persoonlijk contact. Er is contact met collega’s onderling bij borrels en uitjes. Dit is belangrijk, omdat collega’s vaak niet bij dezelfde opdrachtgever gedetacheerd zijn. Maar ook omdat je dagelijkse werkzaamheden niet bij of voor G-Nius op kantoor zijn. G-Nius zorgt er desondanks toch voor dat je onderdeel van het team bent. 

Wil jij net als David ook werken aan uitdagende projecten bij mooie opdrachtgevers? Bel/stuur een WhatsApp bericht naar 073-610 14 69 en wij vertellen je alles over de mogelijkheden.