Leo Keller Managing Director bij G-Nius

10 vragen voor Leo

Maak kennis met de gezichten achter G-Nius. We geven we je de kans om onze collega’s beter leren te kennen, hiervoor stellen we ze 10 vragen. Deze week is Leo aan de beurt.

Leo kent een lange geschiedenis bij G-Nius. In 2005 begon hij als stagiair en nadat hij afstudeerde in 2007 startte hij in de functie van Junior Business Manager. Na een kort uitstapje, tussen 2011 en 2012, keerde hij terug als Business Manager. G-Nius groeide en Leo bleef zichzelf verder ontwikkelen. In 2018 werd Leo benoemd tot Sales Director en sinds 1 juni 2022 is Leo Managing Director van G-Nius. Tijd om Leo beter te leren kennen.

1. Koffie of thee?
Ligt eraan wanneer. Overdag koffie ’s, avonds thee.

2. Bier of wijn?
Bier.

3. Streamingsdienst of tv?
Tv. Heb je favoriete programma’s? Nee niet echt. Ik vind Beau of Jinek en VI altijd wel leuk om te kijken. En voetbal en sport kijk ik veel live.

4. Strandvakantie of een actieve vakantie?
Geen strand want daar hou ik totaal niet van. Maar wel lekker aan het zwembad. Nog een bestemming die je graag wil bezoeken? We hebben, voordat we kinderen kregen, veel actieve vakanties gehad. Australië, Japan, Argentinië, Amerika. Dat staat ook op het lijstje om dat met de kinderen te doen, als ze straks wat groter zijn. Maar voor nu, deze periode van mijn leven, gewoon een rustige vakantie. En dat maakt dan niet zo veel uit waar, niet te ver vliegen en waar de zon schijnt.

5. Fietsen of lopen?
Fietsen.

6. Ben je een ochtend- of een avondmens?
Avondmens. Ik kan wel lang opblijven, laat naar bed gaan en vroeg opstaan. Ik vind het niet altijd leuk om er vroeg uit te komen maar ik heb er geen last van.

7. Koken of uiteten?
Koken vind ik leuk om te doen.

8. Ontbijt of avondeten?
Avondeten. Ontbijt sla ik meestal over. Wat is je lievelingseten? Preischotel, Babi ketjap en gewoon friet met kippenboutje.

9. Hond of kat?
Hond.

10. Sporten of bankhangen?
Alle twee vind ik eigenlijk wel fijn. Sporten heb ik de laatste tijd wat minder tijd voor. Het ligt ook een beetje aan de dag. Maar het liefst een combinatie van beide.

Wil je meer over Leo weten? Neem dan contact met hem op, hij nodigt je graag uit voor een kennismaking.