Samenwerking met Liliane Fonds

Dit jaar zijn wij een samenwerking aangegaan met het Liliane Fonds. Omdat wij vinden dat zij mooi werk leveren zijn wij trots op deze samenwerking. Zo helpen wij hen onder andere bij het vinden van IT-professionals zodat de ICT-afdeling altijd optimaal presteert.

Wat doet het Liliane Fonds

Wist je dat 80% van alle kinderen met een handicap woont in de armste delen van de wereld? Zij worden niet alleen belemmerd door hun handicap maar ook door stigma’s en maatschappelijke uitsluiting. Helaas resulteert dit in het gebrek aan eerlijke rechten en kansen. Gelukkig zet het Liliane Fonds zich in om dit te veranderen.

Dit doen zijn door de focus te leggen op het verbeteren van de levenskwaliteit en toekomstkansen van kinderen met een beperking. Zij werken hiervoor aan een toegankelijke leef-, speel- en leerwereld en dragen zij bij aan een inclusieve samenleving waarin meedoen voor iedereen mogelijk is.

Maar dit doen ze niet alleen. Samen met lokale partners werkt het Liliane Fonds hard om de kinderen en hun ouders in Afrika, Azië en Latijns-Amerika te ondersteunen.

Dit doen ze door;
– ondersteuning te bieden in hun ontwikkeling,
– een toegankelijkere omgeving te creëren,
– de best mogelijk zorg op maat te bieden.

Hierbij staan de behoefte, de situatie en het karakter van het kind altijd centraal.

Om, als kind met een handicap, mee te kunnen doen in een samenleving is er meer nodig dan alleen directe kindhulp. Daarom investeert het Liliane Fonds ook in kennis en bewustwording van de omgeving.

Om structurele verbetering te realiseren, stimuleren zij in beleidsveranderingen op het gebied van zorg, onderwijs en werk en inkomen.

Wat dragen wij bij

Omdat wij veel waarden hechten aan een wereld waarin gelijke rechten en kansen vanzelfsprekend zijn is het Liliane Fonds een samenwerkingspartner waar wij trots op zijn.

Door hen te helpen bij het vinden van IT-professionals kan de ICT-afdeling altijd optimaal presteren. Zo is een van onze professionals gestart als Projectleider en werkt hij mee aan een organisatie die zich geen zorgen hoeft te maken over ICT-vraagstukken.

Daarnaast doneren wij dit jaar ieder kwartaal een bedrag om mee te kunnen bouwen aan een betere wereld voor kinderen met een handicap.

Wil jij ook een bijdrage leveren? Doneer dan direct en draag bij aan een betere wereld voor kinderen met een handicap!