G-Nius EK poule 2021

Wat een openingsactie van de Engelsen gisterenavond! Helaas bleef het bij deze ene goal en mocht Italië zich, na strafschoppen, zondag tot Europees kampioen bekronen.

In de G-Nius poule is ook hard gestreden om de titel. Het was een spannend einde maar Joepbroeders heeft zijn eerste plaatst vast weten te houden. Hij is daarmee de winnaar van de welbefaamde ‘G-Nius EK poule’ geworden. Gefeliciteerd!

Veronie heeft met slechts 66 punten verschil de tweede plaatst behouden. Voor iemand die naar eigen zeggen ‘gewoon maar wat ingevuld heeft’, heeft zij de voetbalfans hier op kantoor ver achter zich gelaten in het klassement.

Michielpaes had als enige voorspeld dat de finale in een gelijkspel zou eindigen. Helaas komt hij 6 punten te kort voor een derde plek.

De complimenten zijn er ook voor JDominicus. Ook zij wist de voetbalkenners op de bank te plaatsten en gaat er met een welverdiende derde plaats vandoor.

RvanHal probeerde nog punten te pakken met de verassende voorspelling 18-22 maar helaas…. Hij is verslagen door zijn eigen vriendin waarvan hij niet wist dat ze voetbalkennis in huis heeft.

De prijzen worden verdeeld en wij bedanken iedereen voor het meedoen. We kijken uit naar het WK dat volgend jaar in de Qatar zal plaatsvinden. Hopelijk weet Nederland het dan verder te schoppen dan de achtste finale.