Luister vanaf nu naar de G-Nius podcast

Wij geloven in de ontwikkeling van mensen. Met de juiste kennis kunnen talenten, teams en organisaties groeien. Voor ons een reden om zo veel mogelijk kennis te delen en te starten met onze eigen podcast. In verschillende afleveringen gaat Michael in gesprek met specialisten op het gebied van de arbeidsmarkt, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, branding, bedrijfscultuur en salesoptimalisatie.

Waarom een podcast?

Met onze podcast willen we bijdragen in de ontwikkeling van kennis, het creëren van nieuwe inzichten en het delen van waardevolle informatie. Door in gesprek te gaan met experts binnen ons vakgebied, hopen wij bij te kunnen dragen aan de (persoonlijke) ontwikkeling van iedereen binnen ons netwerk.

Een ander doel is om ook zelf meer kennis te vergaren zodat wij onze service en diensten verder kunnen afstemmen om de markt. Door de dialoog met specialisten aan te gaan verbreden wij onze kennis en blik.

Gastsprekers

Met verschillende gastsprekers gaat Michael in gesprek over een vooraf vastgesteld onderwerp. Hoe het gesprek zich verder ontwikkeld is onbekend. Dit zorgt voor een authentiek een-op-eengesprek waarbij iedere spreker de kans krijgt om zijn of haar visie te delen.

Sprekers waar wij mee in gesprek gaan;

Denise Klootwijk – Merkenbouwer
Sam van der Steen – Bedrijfscultuurbouwer
Viona Terleth – Bouwt bruggen tussen generaties
Douglas Huissen – SalesStep -> (Sales)Team optimalisatie

En we hebben nog meer namen op ons lijstje staan.

Benieuwd naar de eerste aflevering? Deze is inmiddels te beluisteren op Spotify.